- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Keresőmotorok parancssori verziója fut ,kereskedelmi forgalomban lévő termékektől különbözik (heurisztika-> téves riasztás),magatartás alapú védelem,felhő alapú, fájl-reputáción alapuló védelem , stb. Általánosítva ha xy termék vt-n nem ismeri fel az nem azt jelenti ,hogy a kereskedelmi változat sem .
-
ƵøŁĭ
veterán
Fő védelmi technológiáktól fényévre vannak elsősorban kiegészítő védelmek . Bár azt célszerű megjegyezni több motor nem biztos ,hogy jobb védelmet nyújt . Előfordulhatnak kellemetlenségek melyre egyszerű példa a false találat . Azok a termékek akik BD motort licenszelnek addig nem javítják a BD motor által okozz false-t míg a licensz kibocsátó vírusirtó cég sem javítja . Avira motorok esetében a a heurisztikus false találatok vannak túlsúlyban melyek megoldása vagy kivételekhez adással vagy előzőekben megemlített kibocsátó céget kell megvárni .
(#20267) bob.zxr
Jól látod a belső kezelőfelület is megegyezik és egyetlen különbség a licenszelt motorok . Ezeknek a termékeknek a várható élettartama viszonylag rövid a piac teltsége és a kevés felhasználó miatt . Egyetlen lehetőségük mint kiegészítővédelem érvényesülnek és megtartják ingyenességüket . De vajon miért éri ez meg nekik ?.... -
Először e-mailezett velük, majd visszajött egy teljesen normális válasz, majd még egy e-mail és utalta a pénzt. Bár ő volt a hunyó, mert nem vette elég gyanúsnak, hogy egy svájci tud. folyóirat bankszámlaszáma ausztrál...
Plag: a Kaspersky-nek beküldtem, de az a válasz jött, hogy nem csatoltam a fájlt... Azt gondoltam, hogy egy web page analysis-hoz fölösleges csatolmány, mivel elégnek éreztem, hogy a szöveges ablakban az oldalt beillesztettem és anti-phising site-nak jelöltem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest