- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Tetete1
senior tag
válasz
Caporal #43557 üzenetére
Úgy vagyok a viperával, mint legtöbb ember a feleségével. Lehet hogy van szebb, jobb, de mégis hozzászoktam, bevált, akkor minek változtassak.
Bármelyikkel próbálkoztam, még mindig több volt vele a gond mint a Viperával. Ha megharagszom rá, akkor - legfeljebb fél napra - aktiválom az Emisoft Anti-Malware-t (1 éves promót használom), de még midig visszatértem 6 óra elteltével a Viperára.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Caporal #43485 üzenetére
Hali!
Sajnálatos módon, de ez így igaz és teljesen érthetetlen, hogy miért.
A Vipre a frissítésekhez a bázis időt, ez az amikortól elkezdi számolni az 1 vagy 2 vagy 4 vagy akárhány órát a mindenkori számítógép bekapcsolásától kezdve kezdi el számolni. Azért, mert ekkor töltődik be a Vipre és indítja a szolgéltatásait. A Naplójában látszik is.
Normálisan ennek úgy kellene lennie, hogy a frissítési szerverekhez kapcsolódva ellenőrzi az időt és ha ez így lenne akkor nem akadozna a frissítés sem. Sajnos ezzel a megoldással valóban előfordulhat, mint ahogyan Nálad is volt, hogy akár napokig nincs új frissítés lehúzás mert a minimálisan 1 óra eltelte előtt ki lett kapcsolva a számítógép.
Egy ekkora vállalat ilyen szarvashibát hogyan követhet el az rejtély a számomra. El lett küldve a floridai központba egy levél erről, de egyelőre válasz még nem jött. -
HZoli87
veterán
válasz
Caporal #43370 üzenetére
Szia!
Teljesen egyetértek veled, de mielőtt megvettétek volna a programot, érdemes lett volna előtte kipróbálni, hogy mire adtok ki ilyen sok pénzt, és rögtön kiderült volna, hogy bajok vannak a frissítéssel. Így elkerülhető lett volna ez a kellemetlen helyzet, szerintem.
-
zed01
őstag
válasz
Caporal #43368 üzenetére
Én azt nem értem miért szenvedtek ezzel az antivírussal ennyit, mikor ezer meg egy alternatíva van. Ha valami nálam valami nem működik, akkor belenyugszom hogy nem működik, és nem használom tovább és a továbbiakban sz@rok rá. Ti meg úgy ragaszkodtok ehhez a kurva vírusirtóhoz, mintha ez lenne az egyetlen.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Caporal #43303 üzenetére
Hali!
Ez jó hír. Fel is teszem én is a Vipret, de csak a sima AV-t mert a Premium (ha be volt kapcsolva a HIPS modulja) igen csak éreztette a jelenlétét, hogy ott van a gépen. Amint látom Nálad a PC Tools fala van fent. Azt hiszem, hogy én is teszek egy próbát vele, főleg, hogy itt van már az új hetes belőle. Régebben igen jó tapasztalataim voltak ezzel a fallal.
Sajnos kénytelen vagyok váltani, legalább is egy rövid időre, mert a "drága" ESS-em tegnap délután óta (talán az akkor lehúzott frissítésének köszönhetően?) megkergült. Elindítottam egy kézi, full scant és valamikor félúton járt amikor teljesen szétesett a kezelő felülete (ilyen még sosem volt eddig), a Tálcán az ikonjaim elkezdtek eltünedezni meg visszajönni és pulzálni, na meg a bal alsó sarokban lévő zöld színű Start fülből eltűnt a Start felírat is. Hüle egy látvány volt szó mi szó.
Kikapcsolni a gépet is csak a Vészkikapcsolással tudtam -
sznorbi2
senior tag
válasz
Caporal #43237 üzenetére
Azt nem néztem, hogy hányas számú adatbázis, de nekem már a 7443-nál jár és automatikusan töltötte le.
ko9:
Magyar proxy-t én sem nagyon találtam, de én egy programot használok ami kb. 7500 proxy-t ellenőriz időnként vagy ha én akarom. De van lista amit tudsz használni, vagy a programot próbálod ki amiben viszont már van magyar proxy is. Viszont sok amerikai és kanadai proxy szerver van olyan gyors mint a magyar, bár most az oroszokat használom, mert azok néha még gyorsabbak mint az eddig általam említettek.
Tehát, van egy valós idejű F-SIS2011 meg egy ClamAV(ez nem akadt össze az F-SIS-el eddig, honlapján is írja, hogy elférnek egymás mellett egy fő védelemmel) bár most nincs telepítve ebben a pillanatban a ClamAV, + még van a Malwarebytes ami nem valós idejű(kb. 1-2 hetente futtatom le kézileg) és a Hitman Pro sem valós idejű és minden nap 1X leellenőrzi a gépet.
Viszont azt tudd, hogy a ClamAV nagyon veszettül figyel még az F-Secure mellett is és sokszor hamarabb reagál mint az F-Secure! -
sznorbi2
senior tag
válasz
Caporal #43221 üzenetére
Első 1 órában nekem sem akart frissíteni(kellett volna neki) mert utána kapcsoltam, hogy proxy-ról netezek!
Majd utána szépen frissített amikor nem proxy-ztam!Na ez szép kis levezetés volt és jó hosszú kérdés.
Szóval, a hivatalos angol oldalról téptem le és még nem hungarizáltam be, de szerintem nem is fogom. Bár ki tudja?
Viszont nekem már legalább 1,5 hónapos a letöltött Vipre telepítője és úgy látszik ez működik is rendesen, mint kb. 3 hete is tette. De azért nem akarom elkiabálni a dolgot.
Jelzem, nem a magyar oldalról származik mert az nem hajlandó frissíteni automata fokozatban.
Persze, hogy várunk akár szerda estig is.Ha nekem jó lesz akkor gondolom ti is kéritek majd az én telepítőmet, ugye?
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Caporal #43205 üzenetére
Üdv a fórumon és itt a jó kis vírusírtós csapatban.
Ez érdekes, most ezzel megpiszkáltad a gondolkodómat, hogy az angol verzió is vacakolt nálad. Nekem is UPC-nél van FP30 csomag de nem problémázott a leírt időszakban. De még az F-Secure védelme mindig jobban bejön nekem és még van érvényes promos kódom is hozzá ezért cseréltem le a Vipre védelmét( még mielőtt valaki rákérdez, hogy akkor miért cseréltem le?)
Na mindjárt felpattintom a gépemre és hamarosan írok a helyzetről.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest