- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
78zolika #41957 üzenetére
Szia!
Meglepően rugalmasak voltak és ilyet ami történt, eddig még nem tapasztaltam senki más support részéről. Ezt a levelet ma reggel olvastam el, mert tegnap estig még nem jött meg, gondolom nem volt fent még a szerveren. De nem is lényeges. Viszont tegnap - ami igen csak meglepett - történt egy teljesen szokatlan és nem hétköznapi dolog ebben a történetben. Tegnap a déli órákban felhívtak telefonon, és aki hívott az az AVG technikai támogatás egyik munkatársa volt. Szóban is elmondtam amit már az e-mailemben leírtam és még pontosítottunk néhány dolgot a kérdésben. Nagyon udvarias és segítőkész volt. Ennyi a történet vége és aztán jött az az e-mail, amit már bemásoltam előbb.
Az AVG IS használatáról szó sem esett!!! -
Tetete1
senior tag
válasz
78zolika #41957 üzenetére
Én pont azért szeretem, mert akkor frissítek, amikor akarok.Wondershare Time Freeze-t használok. Nekem zavaró lenne az állandó frissítés, mert mindig "át kellene engedni".
Így csak kora reggel és este frissítek.Addig is véd az előző rendszer.Eleinte ugrott mindenre, rendkívül idegesített, ma már nagyon nyugodt, megbízható, gyors a viselkedése.
Emellett a config mellett semmi problémám nincsen:
CIS Firewall+Defense,Emisoft Anti-Malware free,Vipre, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home 2011, WXP,Pentium III, 512 Mb Ram Opera
Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged