- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
sziasztok
Látom megy az eszmecsere az internet security programokról. Én is próbálgatok most 30 napos verziókat, igy védem a netbookom, mig meg nem jelenik az avast 5-ös verziója.
Tapasztalatok:
F-Secure Internet Security 2010: Könnyen kezelhető, nem lassitja a gépet/internetet. Nagyon alapos, ha csak egy programot telepitettem rákérdezett, hogy biztos telepitem- e vagy blokkolja.
Panda Internet Security 2010: Elég jól felépitett, logikus és könnyen átlátható, viszont rohadtul belassitja a gépem. A net is, meg a programok is lasabban indultak.
Most Bitdefender IS 2010-et raktam fel, eddig rendben van, egyáltalán nem lassitja a gépet, viszont hiányolom belőle a beállitásokat. Nem sok konfigurációt lehet alkalmazni.
Majd ki fogom próbálni a KIS meg NIS 2010-et és irok véleményt valamikor.A gépem: intel atom N280, 1.6GHZ, 1024mb ram memória, windows xp home edition.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 7
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged