Aktív témák
-
-
zed01
őstag
Ja az ESET termékei kimaradtak: Egyrészt a 3 éves NOD32 licenszem idén márciusban fog lejárni. Régen iszonyatosan rossz volt a nod, tulképpen a zseniális heurisztikája tartotta a futottak még kategóriában, de mostanság ez is feljavult. Mára már egész jó lett. Azért nem használom, mert nekem komplex védelemre van szükségem, hogy tartalmazza minimum a spamszűrőt és a tűzfalat. Persze erre a célra jó lenne az ESS, de lehet hogy előítélet, nekem egészen addig nem kell, amíg azért a pénzért van jobb is. Az is hozzátartozik az igazsághoz hogy a NOD32 Linux Desktop 4-et meg fogom venni az Ubuntumra, mikor meg fog jelenni a végleges majd áprilisban.
-
simon7012
aktív tag
válasz
Narxis #23060 üzenetére
Én nem vettem észre lassulás frissítéskor,bár én nem IS-t használok...
Azt viszont észre vettem,hogy egy kicsit fogja a gépet (nem nagyon) főleg vírus keresésnél 3-4 órát vizsgál 1 Terrabájtot.
Neked promóciós a licenszed?
Ha igen nemcsak antivírusra jó hanem IS-re is?
A keresésnél az isokkal boldogul a legnehezebben.
Én ennyit vettem észre ennyi idő alatt.Ja még annyit,hogy meg is bízom benne!
És persze ésszel netezek.... -
válasz
iNfAntRy #23092 üzenetére
Hali!
Igen, ha csak annyi lenne a gond, hogy lassú az update-je, akkor persze h használnám a 736-os buildet. Most a 463-as van fent W7 x64 alatt és jól muzsikál, az update-je pedig itt is lassúnak mondható...
Mondjuk a NOD32 update-jén mindig elgondolkozok, hogy hogy a fenébe tudnak ilyen kis méretű frissítések mellett, ilyen felismerést produkálni(mert hogy egyáltalán nem rossz)
zed01
1. Mondjuk kihagytad a NOD32-t, ami egyike azon progiknak, amiket felpakolsz aztán nem bánt semmit, csak egyszerűen teszi a dolgát, felismerésben/védelemben meg simán befér a felsoroltak közé2. a BD-ben ki lehet kapcsolni a hetenkénti teljes scan-t...
Fire.
-
zed01
őstag
Én úgy vagyok a biztonsági szoftverekkel és egyáltalán a szoftverekkel kapcsolatban hogy bármelyiket lecserélem ha nem jól működik. Én egyikkel kapcsolatban sem vagyok elfogult. Persze az igaz, hogy mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai. Nekem a legkisebb bug elég ahhoz, hogy örökre búcsút mondjak az adott szoftvernek.
Lássuk melyiket miért nem használom:
A-Squared: Nincs benne tűzfal és spamszűrő, egyebekben elég sok a fals pozitív.
F-Secure: Az UT3 körüli anomáliák.
PC Tools IS: A nagyon alacsony hatásfokú Virusbustert használja.
Avira: Lassítja a netet a webguard.
Kaspersky: Az elmondások szerint ebben van a legtöbb bug, egyébként sem olyan nagyon jó a felismerése az AV Comparatives szerint.
AVG: Előítélet, szvsz nem a legjobb a felismerése.
BitDefender: Minden héten teljes ellenőrzést akar tartani amit kikapcsolni sem lehet és egy másfél tera adatnál ez meggondolandó.Két versenyző maradt amin gondolkodtam hogy megvegyem-e. Az egyik a NIS2010, a másik a McAfee Total Protection 2010. Hogy miért döntöttem a McAfee mellett? Mert több szolgáltatása a McAfee-nak, pl. egyrészt menteni is lehet vele, másrészt az első vírusirtóm is McAfee volt még 1995-ben és elégedett voltam vele.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #23069 üzenetére
Köszi a linket! Igy már megértelek, engem is zavarnának ezek. De szerencsére nekem egy ilyen problémám sincs, és minden simán működik! Maximum az idegesit egy picit, hogy ha mondjuk 3-4 napig nem updatelek, akkor kb 6percig tart mire frissiti magát. Ha naponta megy az update akkor is 3-4 percig tart. Bár talán ez normális.
-
Ha valakit érdekelnek ezek a kártevők és le akarja szedni a fitti több 10 ezres mintákat:
vx.netlux.org oldalon keresheti őket!#23090) etele34: Őszinte leszek veled: Én is remélem, hogy hamarosan ki lesznek javítva a bugok és végre egy rendes szoftver lesz belőle. Hiányolom nagyon a KIS/KAV-ot.
-
etele34
tag
-
HZoli87
veterán
válasz
Greenebola #23083 üzenetére
Jó lassú, akkor nem írtja a vírusokat, hanem gyártja.
-
válasz
Gorneck #23085 üzenetére
Azért az a 60000 kártevő ami a csomagban van, megviseli az embert! Meg a víruskeresőt.
Van ám 200000-res minta is ebből.Azzal szívna az ember rendesen.
El lehet képzelni, hogy a vírustesztelő laborokban, mennyire el vannak foglalva.
(#23086) etele34: Örülök neki. Én is szeretném, de nem XP-t használok. Win7 alatt meg bugzik mint a rossebbb.
-
etele34
tag
válasz
Szellem. #23082 üzenetére
Szia!
Hát nagyon el is voltam szottyanva amikor feltettem a 463 után 736-ost és jöttek sorban, (bár nem sok de volt) problémák amik addig előtte a 463-assal nem voltak. Amikor visszatértem a bevált 463-ra megszűntek. Bizony örülök, hogy így történt mert nagyon szeretem ezt az AV-t.
-
Gorneck
legenda
válasz
Greenebola #23083 üzenetére
Nem ám kimúlsz itten nékünk ebben a nagy tesztelésben...
Amúgy én két filmet néztem meg a keresés/írtás ideje alatt és kódoltam is egy dvd-t...
Jahhh sztem a javát amivel az MSEnek gondja van azt ki is szedte, mert ezt a file mennyiséget nagyon gyorsan át is viszgálja...aszhem 7-8k fáljból ált amúgy a csomag aminek a felét le is szedte...szal 9x ezer átvizsgált állományból már csak kb 9k van a fele file mennyiségben...
-
zed01
őstag
Szeressétek egymást gyerekek!
-
-
polonic
félisten
válasz
Pgraph #23075 üzenetére
Én azt mondom, hogy az ingyenes alternatívák közül is lehet választani. Avast, avira, vagy akár MSE is. Szerintem a te felhasználási szokásaid mellett ezek is megfelelően védenek.
Ha meg mégis komplettebb biztonsáig megoldást szeretnél vásárolni, a NIS szerintem jó választás, ugyanúgy, ahogy a KIS is, vagy Avira, ő szinte észrevétlen. Mindháromból tedd fel a próbaverziót, hogy meglásd miként működik a rendszereden, ez főként KIS-nél szempont. -
etele34
tag
XP SP3 alatt a KIS2010 9.0.0.463 verzója csodálatosan működik!
Ezt megerősíthetem, mert én is XP SP3 alatt a KIS 9.0.0.463-ast használom és észre sem venni, hogy a gépemen van. Előtte a 736-ossal voltak gondjaim, de Fire barátunk után én is visszatértem a 463-asra (nem bántam meg és köszönöm Neki a tippet) és azóta hasít a gépem.
-
válasz
Pgraph #23075 üzenetére
Ilyen "öregemberes" témára bármelyik IS jó megoldás.
Kérdés, mik az elvárásaid, mert ugye az embernek vannak. Ha nem járkálsz "kakis" oldalakra, nem warezolsz, stb., akkor egyikkel sincs gond.
Ahogy Fire kollégám írta, javaslom én is előbb a 30 napos próbákat! Ha esetleg előjön valamilyen számodra zavaró bug, akkor mégsem dobtad ki a pénzedet!XP SP3 alatt a KIS2010 9.0.0.463 verzója csodálatosan működik!
-
-
válasz
Pgraph #23075 üzenetére
Hali!
KIS és NIS is megfelelhet a netezési szokásaidhoz, ha KIS mellett döntesz nagyon fontos, hogy használd ki a trial 30 napos lehetőséget, ne csak pár óráig használd, mert sajnos a piac legbugosabb versenyzője jelenleg. 7-8 hsz-al ezelőtt csokorba szedve olvashatsz a hibáíról, ami nem mindenkinél jön elő, ezért fontos, a több napos/hetes használat, mielőtt a vásárlás mellett döntesz. A NIS-ről nem tudok igazából rosszat mondani, ha nem vagy "warezbubus", akkor tökéletes választás lehet. igazán felhasználóbarát, nem kérdezget lépten nyomon, szóval megfelelhet(a KIS sem, csak a félreértések elkerülése végett). Aztán vannak ingyenes/részben ingyenes alternatívák, amit L7wy megemlített.
Fire.
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
A hónap közepén lejár a KIS 7.0 licenszem. Örök dilemma: mi legyen?
(A) Vásárolok egy 3-as KIS 2010 (9.0) licenszt és maradok a nálam jól bevált 7-esnél (csak a kulcsokat használom fel).
(B) Ua., mint (A), csak fel is telepítem a KIS 2010-et.
(C) Vásárolok egy 3-as NIS 2010 licenszet, és Symantec-vonalon folytatom tovább.- Gépigényben, felhasználó zaklatásában mennyit "romlott" a KIS 2010 a 7-eshez képest?
- Állítólag a Norton-os gyerekek most jól összerakták ezt az új NIS-t, érdemes bevállalni?
Teljesen "mezei" netezési szokásaim vannak: híroldalak, fórumok, üzleti levelezés, semmi csíny (torrent, stb.). A 7-es KIS-ről nem is nagyon "hallok", csak a tálcán látom, hogy azért ott van, néha szól egyet-egyet egy-két weblapon, szóval csendben teszi a dolgát (AV-programot nincs kedvem állandóan konfigurálgatni, meg gondozgatni a lelkét).
A gépek: 2 db Core2, 2 GB RAM-mal, XP SP3-al.
Ti benne vagytok, mondjátok meg a tutit, hogy mi a legjobb ilyen öregemberes témára.
Köszi! -
Gorneck
legenda
válasz
Greenebola #23070 üzenetére
Arra figyel, hogy takarítsa ki a könyvtárból amit megtalál...nehogy az legyen, hogy otthagyja, de már ártalmatlan állapotban...
6-7 fele akkor talán kész is lesz...
-
válasz
iNfAntRy #23065 üzenetére
Engem pont amiatt érdekel a speedtest, mert gond van a szolgáltatóval mivel jóval kevesebbet ad, mint amiért fizetek! A hugom meg sajnos nem sokat ért a géphez. Így, ha mérni kell egyenlőre, neki gond a webguard kikapcsolása. Egyébként, mindegyik sebességtesztnél gondot okoz!
A 22-23 másodperces bootidő amikor felmegy 1,5 percre az már észrevehető. Van akit nem zavar, engem pl. igen.
És itt a topicban, és a Kaspersky hivatalos fórumán is igen sok, munkát megnehezítő bugot írnak!
Örülj neki, hogy nálad nincsenek ilyenek, vagy nem zavarnak.
Ettől még lehet bugos a szoftver.(#23069) Fire/SOUL/CD: Nálam ugyan ez a helyzet! A ping 3-4 ms-ről felmegy 30-40 közöttire, és a 15 megabites vonalat, 200-300-nak jelzi!
-
Greenebola
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #23061 üzenetére
Ok felkészülök bár ezek után már nem lesz nehéz majd éjszaka lefuttatom
71624 Átvizsgált elem és 48140 fájl feldolgozás alatt most jár 44000 környékén az egészet dél környékén indítottam de nem is az idő érdekel hanem a Találati eredmény.polonic: Majd belinkelem ha kész lesz természetesen (ha már nekikezdtem,meg még fogok)
-
válasz
iNfAntRy #23065 üzenetére
Hali!
Itt csokorba van szedve: [link]
Ez a 736-os buildet érinti/érintette, azóta már volt megint patch pár dolog megjavult, de alapjaiban nem. a 463-as build "kapott szárnyra", mióta a.b.c verzió lett.
A KIS vagy jól megy valakinél, vagy rosszul, lehet, hogy te az első csoportba tartozol.A sebességmérést meg mindegy hol csinálod, az a lényeg, hogy (legalábbis nálam) úgy 95% felett egy pillanatra felugrik a sebesség de nagyon. Így csinál a 768KBit-es sebességemből 8-10Mbit-et.
Gorneck23
Nagyon helyes, el is kell küldeni a labs-oknak.Fire.
-
iNfAntRy
senior tag
Közben elolvastam az új hozzászólásokat. Nincs kedvem az előző többszáz hszen átrágni magam, igy valaki irja már le légyszives, hogy miért rossz a KIS. Mi az ami miatt bosszantó??
Most már tényleg érdekel. Nekem 2 hete van fent, nem érzékeltem semmit. Most vagy vak vagyok, vagy türelmes és nem törödöm a "létező de számomra nem látható" bugokkal.Amiket eddig olvastam: nem jön be ez az speedtest vagy mi: Kit érdekel?? van még 500 másik oldal ahol le lehet mérni a sebességet. 2: miért fontos? Hazudott a szolgáltató és nem olyan gyors?
Még olvastam, hogy lassú a boot: attól függ: ha csak 15 másodperccel lasabb az nem számit. Ha mondjuk 2 perccel tovább tart a boot mint korábban akkor oké, azt mondom, hogy ez már lehet egy irritáló tényező. DE ha más baja nincs akkor ez kit érdekel? bekapcsolom a gépet és addig elmegyek bronzolni. Vagy nem tudom, addig befejezem az ebédet.. -
HZoli87
veterán
válasz
Gorneck #23043 üzenetére
Nem rossz eredmény szerintem, azért egy ennyire friss terméktől, és ez csak javulni fog a továbbiakban.
Greenebola: rakd ki nyugodtan az eredményeket, mert ha nem rakod, akkor kénytelen leszek én is ráengedni NAV 2010-et a másik gépen, és én linkelek majd ropogós képeket.
-
Gorneck
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD #23047 üzenetére
Főleg, hogy ezek olyan kártevők amik nem mai gyerekek, így tán ez az eredmény annyira nem is rossz...hisz nem egy nagymúltú szoftverről van szó...
Nemtom, de kurva sokat...főleg, hogy nem vettem észre el akar küldeni elemzésre egy csomó fájlt...addig míg nem okéztam baszott melózni...de amit felismert 1 kivételével el is távolította...
-
polonic
félisten
válasz
Greenebola #23057 üzenetére
Nehogy PM-ben küldd el.
Tedd ki nyugodtan! Kiváncsi vagyok a NIS eredményére, már csak azért is mert most azt használom.
-
válasz
Greenebola #23057 üzenetére
Hali!
Hát akkor lelkiekben készülj AS esetében is egy hosszabb szabadságra, mert nem igazán a sebességéről híres...
HZoli87
Szívesen, legközelebb azért meggondolom...Narxis
Hát ez az, de legalább ennél már csak jobb jöhet...Fire.
-
válasz
simon7012 #23052 üzenetére
G Data IS 2010-et használom. Azt vettem észre, hogy a frissítéskori belassulás visszatért, pedig ezt már javították és egy korábbi angol verzióban már nálam nem is jelentkezett, de lehet nálam rakoncátlankodik a magyar nyelvű. A fordítás elég érdekes, magyartalan néhol, de ezt már megszoktam. Ha nem egy önkéntes, a programot rendszeresen használó ember készíti akkor sajnos ilyen de ez legyen a legnagyobb problémám(egy példa: karanténban Visszaállítás helyett Visszatevés van). A support meg nem létezik. A seven m kft. biztos szorgalmas, de nem tudom mennyire tudnak technikai segítséget nyújtani. Liszenszekkel kapcsolatban ha náluk vásárolod akkor biztos segítenek és tudnak segíteni(megújítás, elvesztés stb. esetén).
Az angol support már sokat javult, van chat, fórum és távmenedzseléssel is tudnak segíteni, csak ugye itt angolul kell elsírni a bánatunkat. Viszont ha nem náluk vetted a liszenszt akkor azzal kapcsolatos problémákban nem tudnak segíteni.
G Data túl korán lépett ki a nemzetközi porondra és ezért ilyen rossz a support, illetve az se tetszik, hogy a programfrissítések nem egyszerre jelennek meg(1. német 2. angol stb.).
A 2011 beta ebben a hónapban indul arra kíváncsi leszek, bár nem várok eget rengető változtatásokat.
(#23051) Fire/SOUL/CD: jól kezdtük az évet.
-
iNfAntRy
senior tag
Ez az! Szerintem is sikerült feldobni a topikot. De semmi értelme az egésznek. Ahogy az első hszben is le van irva: Nincs tökéletes védelem. Ezen feleslegesen vitatkozni. Én is mondhatnám, hogy az a-squared csomó helyen figyelmeztet ahol a kaspersky nem. És?? Elfogadom, hogy valoszinű fals-positive, vagy hogy esetleg tényleg virus miatt jelzett de emiatt nem nézem le a k-betüs céget. Ha pl bedugom a netbookba a pendrive-om akkor KIS jelez, hogy uj driver, akarom e ellenörizni virus miatt. Ha bedugom pc-be AS nem jelez semmit, de ettől még nem lesz jobb a kis.
OFF:I nkább beszéljünk vmi fontosabb témáról: pl hogy felbukkant a neten a h1n1 virus egy alfaja és Virus.Win32.H1N1 néven terjedAz én virusirtóimban van h1n1 ellenes vaccina igy nem lesz gond
-
HZoli87
veterán
válasz
Eddig nem volt gond szerintem, De utána jött valaki és cinikus hsz-vel feldobta a topik hangulatát.
És még 1X köszi a linket a csomagról.
-
Greenebola
senior tag
válasz
Na ezt én se gondoltam ,hogy Topic War lesz egyszerűen csak eredményeket szerettem volna látni és ti is.
No de órák kérdése és belinkelem majd a eredményt a NIS,Asqared-ről ha nem vezet Topik Összeomláshoz(majd lehet heheh PM-be küldöm el
)
"Igazság szerint nem hittem volna ,hogy ennyi idő lesz (már kicsit zavar) és még az Asqared-et még el se indítottam"
-
Lacpac
őstag
válasz
#41133696 #23006 üzenetére
Sziasztok!
Miért kell ennyire ócsárolni a K betűset? Ráadásul piszkálni azért embereket, mert nekik megy rendesen, és ezért használják is. Tudom hogy nagyon bogaras
de nem mindenkinél okoz bosszúságot.
Nem vagyok fanatikus hívője, nekem annyi "gondom" van vele, hogy a speedtest.net-en nem tudok sebességet mérni.Volt fent a NIS, nekem lassabb volt a boot W7-en, mint a K-vel. Torrentklienst nem tudtam aktívvá tenni, pedig szóról szóra ugyanúgy csináltam mindent, mint ahogy a fórumában (NIS) írták. Nem foglalkoztam vele sokat, mert nem volt fent addig hogy érdemes legyen vele erőlködni, biztos hogy megoldható lett volnanálam is.
Sonar egy két filet áttett karanténba, utánna értesített hogy biztonsági kockázat megoldva.
Vissza lehetett állítani, majd úgy kellett a kivételek közé tenni kézzel. Erre egy kicsi összehúztam a szemöldököm, de ez belefér. Végül is egy igen jó software, és ha gondom lenne a Kaspersky-vel, akkor ezt használnám.Panda: Operát használok, és ha sok ablak volt megnyitva akkor akadt a böngésző. Amíg be nem töltött az oldal, addig a görgetősávot el is felejthettem. Akkor sem ment rendesen amikor egy linket nyitottam meg a háttérben, az aktuális oldal is befagyott addig amíg be nem töltött a háttérben az új. Max egy órát volt fönt. Ez kiverte a biztosítékot nagyon, pedig lehet beállítással javítani lehetett volna rajta. Nem szeretném látni az ikonját, legalább is a 2010-es verzióét.
De becoptamMár másogszor! És nincs mentésem arról a rendszerről.
Egyik uninstallnál töröltem a regkódot, (promó volt) és már nem engedi többször regisztrálni vele. Úgy néz ki meg kell majd vennem.Hű de sokat írtatok időközben, el kellet mennem dolgozgatni egy kicsit a hsz írás közben.
Mint most is. -
-
simon7012
aktív tag
Ha az volt a szándékotok hogy feldobjátok a néha haldokló topikot akkor sikerült!
-
válasz
#41133696 #23033 üzenetére
Köszönöm, de remélem senki se hiszi, hogy egyik vagy másik oldalt védem az aktuális vitában. Ez csak egy általános vélemény volt és azért kellett itt leírnom mert ennél a fórumnál hatványozottan igaz. Mindenki védi a kis kedvencét és ebből születnek a viták.
(#23047) Fire/SOUL/CD:
pedig kinyitottátok, be is tudjátok zárni?
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD #23000 üzenetére
3889 file maradt meg...
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Köszönöm a segítséget, sp3 megoldotta a problémát, gond nélkül települ a KIS 2010 463. hu verzió.
etele34 KravMaga az király, holmi utcai hvcs-ket pikk-pakk lecsavarsz. -
válasz
Könyvtáros #23028 üzenetére
Hali!
Milyen lenne? Durva...
~4000% az nem piskóta, lesz ám felismerés a köbön.Fire.
-
Könyvtáros
csendes tag
-
Greenebola
senior tag
válasz
#41133696 #23012 üzenetére
Én ezt értem amit írsz ,azért írtam mindennek van előnye,hátránya itt tényleg az A-Z ig.
Nem is írok példákat.
Az biztos nem csak attól lesz jó egy biztonsági program mert nagyon nagy Adatbázisa van ,de én nagyon nagyon kíváncsi vagyok ezekre a "Tesztekre" mert ezek a felismerésről szólnak és mert Vadul ÉrdekelMost nézem ,hogy ugyebár az Auto_Protectet kilőttem (5 órára) és most visszakapcsolt de nem bírom ki-be kapcsolgatni [ és jelzett is előbb 1 kártevőt ]
-
törölt tag
válasz
Greenebola #23009 üzenetére
A SONAR technológiát ne felejtsd ki. Az meg eleve nem helyes felhasználás, hogy a rezidens védelmet kikapcsolva tömörítgetitek ide oda. A Rezidens védelem arra való, hogy fusson, az ilyesmit végezzék az erre szakosodott cégek, ne pedig autodidakta módon, magukat geekenek képzelő átlag felhasználók. Mert sajnos én azt tapasztalatam - informatikai irányú végzettségem van - , hogy sok Vér Pista azt hiszi, hogy beesik egy ilyen topicba, elvégzi ezeket a műveleteket, és ő máris nagy informatikus. Egy nagy ... azt
-
HZoli87
veterán
válasz
Greenebola #23005 üzenetére
Norton az 1000 kártevőt magában tudó csomagon is "keveset talált" az eredmény szerint, de majd nézd meg, hogy mennyi fájl marad a mappában, sokkal kevesebb lesz benne, mint az az ember gondolná az eredmény láttán.
-
Greenebola
senior tag
válasz
#41133696 #23006 üzenetére
Hát csak nem már....
Én úgy vélem mindegyik szoftvernak meg van az előnye,hátránya.
Csak én kajak azt nézem ,meg szerintem nagyon sokan ,hogy Felismerésbe az arányokat legalább is most.
A gyorsaság nem számít ilyenkor mikor ekkora Pack ellenőrzése van mert az hót Ziher ,hogy ennyi kártevőt be nem kapunk az életbe soha... -
Gorneck
legenda
válasz
Szellem. #23004 üzenetére
Félreértettél...1 motor, de az sokból lett összegyúrva...moonman anno írta is őket csak most nem lelem azt a hszt...
Greenebola: Lesz az még több is...amúgy én csak tippelek...de elviekben az összes file fertőzött, ergo amennyi file van a könytárba annyi vírust is kéne találni szvsz...MSE azt tudom, hogy összevon vagy mia a picsát csinál, de nem lehet arra alapozni amit kiír...
-
törölt tag
válasz
Greenebola #23005 üzenetére
Teljesen mindegy, mert úgyis azt fogják kihozni, hogy a K-betűs csuda a király
-
Greenebola
senior tag
Na végre elkezdtem a NIS-el a Futtatást ,de érzéseim szerint még egy kis idő be telik , 9000 átvizsgált elem és már megy egy 35 perce biztosan ,de nem is ez a lényeg hanem az ,hogy idáig az "összes észlelt biztonsági kockázat" 249..
Azt szeretném én megkérdezni ,hogy itt is mint az MSE-nél ahogy Gorneck23 írta ezek a fertőzések száma és nem a fertőzőtt elemek száma lenne?
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Szellem. #23002 üzenetére
Hááát mivel 8-9 motor dolgozik benne...
Nem kell annyira meglepődni a dolgon...de ami miatt nem érdekel az az, hogy ugye nem minden nap tötyög ilyenekkel az ember sőt...szal kibírom és nem nagyon zavar a dolog...
Én az MSE-t anyumék gépére raktam fel az ünnepek alatt, ha már kaptak egy gépet Karira...
E3200+1gb ram win7...szal nem egy atomerőmű...de nagyon könnyedén megy minden rajta...egyszerűen le vagyok döbbenve...nem fog semmit se az MSE szerencsére...pedig azt tuti lehetne érezni...
-
válasz
Gorneck #23001 üzenetére
Na igen! MSE-nek ez a legnagyobb baja! Ha írt, az akár órákig is eltarthat!
Tegnap feldobtam megint az F-Secure 2010 IS-t.
Hát, ott ugyan ez a helyzet! Az 500-as mintámra ráengedtem. Megtalálta mind az 500-at és gyorsan is végzett az ellenörzéssel. Azonban utánna jött a feketeleves. Az 500 kártevő kiírtása a mappából 59 perc volt. Majdnem egy óra 1 perc híjján.Továbbra is egy lomha dög ez az F-Secure. Sajnos nem nyerte el a tetszésemet.
-
Gorneck
legenda
válasz
HZoli87 #22999 üzenetére
Lehet benne tiltani ezt az opciót...amúgy csak dísznek van a gépen...szal elfér MBAM-mal együtt...
Fire/SOUL/CD: Nekem még nem végzett az írtással...de ahogy elnézem el lesz vele egy dbig...
Plag: Simán. Nincs szükségem se samponra se néróra csak erre...azt a 3-4 korongot amit éves szinten írok arra tökéletes...bár magam se értem miért nem a beépített írót használom...
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest