- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
benny23
tag
Na és mi a véleményetek a Thermaltake Silentboost-ról?
-
Dephnull
tag
Hy
Nekem a 2500+ Bartonon egy GlacialTech Silent Breeze III csücsül, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Bővebben: link
Idle: 44 fok, netezés/zenehallgatás/töltés mellett 45-46 fok, ha terhelem mint állat akkor is cak 50-51 fok.
Ha egy kicsit többre vágysz, de számít az ára és a hangja akkor a GlacialTech Igloo 2520-at tudom ajánlani.
Sok sikert. -
Troy.
addikt
milyen hűtőt rakjak a 2500+ barton magos processzoromra ?? most egy artic cooling copper silent van ,rajta és nem vagyok megelégedve.
valami jobat szeretnék. következő hónapokban szeretnék tuingolni is !
THX -
tjhooker464
őstag
Arctic Cooling copper silent 2m! Manuális fordulatszámszabályzós! Közepes fordulaton 18db nagyon 22! Nagyon 100 százalékos terhelés mellett nem engedett 50 fok fölé egy 2500+ os bartont ami 2166,hz re volt húzva 1.7v mellett! Netezéshez meg közepes fordulaton meg 42 fok körül van!
-
atomin13
aktív tag
Hello, nekem van egy hűtőm eléggé halk és jó is , nekem 2200Mhz-en ment a barton 2500+ om stabilan
a hűtő http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889.htm iá: 5k -
Majstor
senior tag
válasz
Wolverine #130 üzenetére
Hát én is már akkor érdeklöttem a Limba iránt...
De se kép se hang...senki semmit nem tud!
Amúgy igazad van...
csak nem akarok akor fórumozni/boltba szaladgálni amikor a Barci már ott csücsül a cpu foglalatban...
-Ezért érdeklödöm idöben-
(hátha valakinek már van tapasztalata e téren) -
Majstor
senior tag
UP
-
Majstor
senior tag
Valaki???
-
Majstor
senior tag
Nálam egy GT 2470 Light vann egy 1.333GHz-es Athlon procival...
Jól hüt...de attól félek hogy nem bisztos hogy egy 2500+ Bartont is le tudja majd nórmálisan hüteni...
Amikor megszerzem a Bartont
akkor vegyek egy GlacialTech 2520 Iglót vagy maradhat a 2470 Light???
UP -
erdeya
senior tag
Valaki felhomályosítana? Plíz
-
sakto
őstag
jajaj nehogy G...t... tc vegyél én jol befaragtam vele 2800+ alap 54-58fok aztán elkezd forogni mint állat hangos és 62 64 fok szerintem ez kur...ra nem jo!
-
erdeya
senior tag
Glacialtech Igloo 2470 TC-n gondolkodom. Jójaz?
Ha igaz, akkor hőmérséklet függvényében állítja a fordulatszámot önmaga.
Vélemény? Vagy inkább Spire Falconrock?
Azt olvastam, az Iglonak nagyobb a légszállítása vagy mi. -
tjhooker464
őstag
Az Arctic Cooling Copper Silent2 egy elég jó és halk hűtő! 18db és 3200+ osig hűt. Nekem 2500+ bartont 2166mhz en járatva 1.7v on 6 óra prime után 53 fokon tartott. 18db mellett. És tényleg ultra halk. Sztem ha nem emeltem volna feszt akkor még hidegebb lett volna. 3800ft
-
Majstor
senior tag
HI!
GlacialTech Igloo 2470 Light 19dBA
GlacialTech Igloo 2520 pedig 25dBA
(A Pro verzió tényleg nem halk darab a maga 33dBA-ával)
Hát...nem is tudom...szerintem a sima 2520 Igloo + alaplapi ford.szabályzás jobb mint egy 2470...mert így van benne egy kis tartalék ha szükség lenne rá.
Egyébként nálam most pont egy 2470 Light vann egy 1.333GHz-es Athlon procival...
Jól hüt...kib@aszottúl csendes de attól félek hogy nem bisztos hogy egy 2500+ Bartont is le tudja majd nórmálisan hüteni...
Így én is egy kérdésell fordulok a kedves fórumózókhoz:
Vegyek egy GlacialTech 2520 Iglót???
(mert ilyen proci lesz majd a konfigomban)
[Szerkesztve] -
Borg76
tag
GlacialTech Igloo 2520 Pro.
2500+@3200+ 1.75v mellett alap 49-51 fok, terhelve 51-55.Igaz nem túl halk darab de egy jó zárt házban nem hiszem hogy zavaró lenne. -
Majstor
senior tag
GlacialTech Igloo 2470 Light!!! (19db)
Athlon:1.4GHz!
Athlon XP: 3000+ (Ezt nem garantálnám de ki tudja)~2800+ szerintem bisztos!
Barton: Összes! -
Nincs tapasztalatom.
Viszont a 0.30-as hőellenállás szerintem iszonyúan jó (mármint ha a hűtőre vonatkozik, mert a venti adatai között említik
.) Pl. a tiszta réz zalman 7000 is csak 0.27-et tud 18dB zajszint mellett (gyári adat).
(Megnéztem a honlapot, a 18 dB a Rev.2-re vonatkozik, a korábbi 20dB-es, bár a két hűtő tök egyformán néz ki, csak a Rev 2-es kapott egy réz talpat. Hogy ettől miért lett csendesebb?)
-
Trak
addikt
Találtam egy érdekes hűtőt
Vlakinek esetleg tapasztalata?
Bővebben: link -
nemtommi
senior tag
Nemtom említette-e valaki már elöttem ezt a hűtőt, de én a Glacialtech Silent Breeze III-at érzem a legjobb ár/teljesítmény/zaj arányú hűtőnek. Persze akinek van tizenxezer forintja egy hűtőre...
-
Allien
veterán
Sajna, ehez nem tudok hozzászólni, mert ugye. nem én adom el, de van a srácnak itt is fóruma, ott is meg leget keresni:
Bővebben: link -
-
Allien
veterán
No jó, ide írom, de semmi közöm a céghez, bár már vásároltam tőlük pár terméket.
Már van pár termékem tőlük (már Thermaltake):
Thermaltake A1919 Giant III VGA cooler, Thermaltake A2178 Smart Case Fan II. Persze, ez web oldal, tehát inkább telefonálni érdemes! -
busman
veterán
Vagy estleg ez lehet még érdekes,habár sztem erről nem lesz senkinek tapasztalata! Bővebben: link
-
busman
veterán
Ezt tudom ajánlani!Bővebben: link
-
vtechun
veterán
egyelőre utánvéttel szállítják... én már megrendeltem, remélem holnap már itt lesz, egyébként a vásárlás/ALM Webshop menöben tudod megrendelni, de sztem írsz e-mail-t akkor is szoba allnak veled, és megbveszálitek/írjátok a szitut... holnap letesztelem és majd megírom mit tud minima fordulatszámon, meg satöbbi
-
tts
addikt
Azt hiszem ez kicsit segít tisztábban látni - független teszt. -
tts
addikt
Dehogy - nem eladni akartam én itt - inkább a dolgot más oldalról is mutatni.
Nem THERMALTAKE - látod - ezért.
Szerintem tRebroN ebbe - akit személyesen is van szerencsém ismerni - nem hinném, hogy belekeverendő.
Posta - 1000-1200 - ehhez azért nem kell levetkőzni. Szerintem egyébbként semmilyen hűtőt nem visznek házhoz ingyen...
Bátran mondhatom nem itt szándékoztam új eladási csúcsokat dönteni - ez nem így megy - de ha nem lehet véleményem, vagy nem szólhatok, azért mert én ezt vagy azt árulok is - sokak őszinte örömére - akkor bocs - nem fogok hozzászólni.
Semmi sértő nem volt a hozzászólásodban - ez a te véleményed - az enyém más - ez nem baj - hülyén nézne ki ha mind egy húron pendülnénk - és ugyan azt ismételgetnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest