Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
PROHARDVER! témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bubu79 addikt Ha még ráérsz egy csöppet, megmérem, hogy milyen léptékben adagolja a feszültséget a kütyü. Kapcs-ford és jövök! 
 Tehát :
 Full gáz: 12,1V
 Egy-egy rövid nyomással lefelé állítva:9,8V 9,4V 9,2V 8,7V 8,2V 7,8V 7,1V 6,6V 0,0V
 Sajna úgy tűnik, hogy ez mégsem a Te kütyüd . Az az igazság, hogy eddig ezt így sosem néztem, és nekem is csalódás, főleg az, hogy nem igazán lineáris. . Az az igazság, hogy eddig ezt így sosem néztem, és nekem is csalódás, főleg az, hogy nem igazán lineáris. 
 Amire én használom, arra így is jó, de akkor is csalódás. De legalább jól néz ki vele a gépem 
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Az az igazság, hogy eddig ezt így sosem néztem, és nekem is csalódás, főleg az, hogy nem igazán lineáris.
 . Az az igazság, hogy eddig ezt így sosem néztem, és nekem is csalódás, főleg az, hogy nem igazán lineáris.