- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Ha még ráérsz egy csöppet, megmérem, hogy milyen léptékben adagolja a feszültséget a kütyü. Kapcs-ford és jövök!
Tehát :
Full gáz: 12,1V
Egy-egy rövid nyomással lefelé állítva:9,8V 9,4V 9,2V 8,7V 8,2V 7,8V 7,1V 6,6V 0,0V
Sajna úgy tűnik, hogy ez mégsem a Te kütyüd. Az az igazság, hogy eddig ezt így sosem néztem, és nekem is csalódás, főleg az, hogy nem igazán lineáris.
Amire én használom, arra így is jó, de akkor is csalódás. De legalább jól néz ki vele a gépem
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Tisztán csak a ventitől, és a szerencsédtől függ. Sajnos az átlagventik elektronikája nem nagyon hajlandó 5V alatt működni ( ez az 5V nem teljes egészében jut ugyanis a motor tekercseire, mert a feszültség egy része leesik a meghajtó elektronikán ). Az, hogy mennyire hajlandó kis feszen menni függ a csapágyazástól, a lapátban lévő anyagok súlyától ( mágnes, műanyag ) , nameg a jóistentől. Ha elfér, használj inkább 12cm-es ventiket 8cm-12cm adapterrel, ezek eleve kisebb fordulaton járnak, és így nem kell drasztikusan csökkenteni a feszkót.
-
Bubu79
addikt
Hali!
Én egy Cooler Master Aerogate 3-at használok rá, 4 ventit vezérel, 4 hőfokot mér, fokozatmentesen tudod állítani a ford.számot, akár 0-ra is; 10,5k-ért vettem kb. 4 hónapja. ( Be tudsz akár riasztási szinteket is állítani, csipog, és nyomon követheted a mért értékeket egy egysoros LCD-n is. Létezik fekete ( fehér LCD háttérvilágítással), és szürke kivitelben ( kék LCD háttérvilágítással ) is)
Szerk.: Ja, és potméter frí, teljesen elektronikus.
Egy 3000 fordulatú coolink ventit simán le lehet vele szabályozni 1500-ra pl.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest