- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Amiatt írtam amit írtam mert én is hallottam már hogy... de hallani már én is rengeteget hallottam hogy így meg úgy, de tesztet még nem láttam erre. Amúgy csak az jutott eszembe hogy a pc-macintosh is hasonlóan alakult régen. Sok olyan véleménnyel találkoztam hogy a mac az olyan jóóóóó... Majd el pusztultam amikor felvettek egy olyan helyre ahol mac-el dolgoztak. Aztán megismerkedtem közelebbrôl a szerkezettel és jött a pofáraesés. :(
-
Fex
tag
Sziasztok!
Hát nekem eddig Asus V7700 (Gef2Ti) volt, most egy sapphire ati 8500-ös van. Különbséget nem nagyon láttam közte.
Meg van egy Matrox G200 is, jó-jó, de az meg olyan meleg, hogy szinte égeti a kezem.
Szerintem ez abszolut relativ kérdés, kinek mihez szokott a szeme. Igaz én csak max 1280*960 as felbontásig mentem tartósan. Lehet hogy nagyobb felbontásokban jobban kijön a különbség.
Szerintem ha lehetőséged van rá, akkor próbálj ki egy párat, és ami neked jó, megfelel, azt vegyed.
Fex -
Adi
senior tag
Pont ezt szerettem volna javasolni, hogy a monitorra is figyelj oda. :)
Én mostanság többféle NVidia kártyával (GF4Ti4800, Ti4200, GF2), valamint Matroxokkal
kerültem kapcsolatba egyik ügyfelemnél. Nagy, 21''-os monitorokkal használják őket,
CAD-re. Sajnos a Matroxok OpenGL driverével Windows alatt valami gondjuk támadt, ezért
cserélgetik le őket szépen lassan GF4-ekre. A Matroxok képe valóban sokkal szebb, élesebb
és teltebbek a színek, de azért ez nem minden. A monitorok hiába nagyok és elvileg igen
profik, az otthoni Samsung SyncMaster 757p-mnek egy G450-en sokkal szebb képe van.
Öregebbek, mint az én monitorom, gondolom a koruk miatt rosszabb a képük. -
nbi
tag
Én is használtam már Matrox G200, G450-et, Ati-ból is párat Gef2-t. Matroxnak tényleg selymesebb színei voltak win2k alatt mint ge f2-nak.
De azt írod: ''hagyott
kivannivalot maga után, pláne 1600x1200 felbontásban vagy ettöl felfelé, a
GF-nál ugyan ez volt a helyzet...'' miért talán 1600x1200-nál nagyobb felbontásban akarod használni?
Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mobil flották
- Formula-1 humoros
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest