- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Janesz
őstag
nekem az is7-ben is alapból 42-44 fokos a proci terhelve 60 fok tehát szerintem a régi lapod mért rosszúl...
mondjuk ezek a winbond mérőkék...van olyan,hogy a chipset hőmérs.-nek 208 fokot írt ki a zalmanom fordulatának pedig még maxon is 1300-at tehát egy SZAR!!!arra ne alapozz!!! csak az a szar,hogy ahhoz van állítva a biosban a kikapcsolás meg a figyelmeztetés is...
a memóriák átrakása nem hülyeség ugyanis nekem is a lila foglalatban 530-ig megy duálban a kékban pedig 540-ig!!! és az sem mindegy melyik memória hol van!!! próbálkozz csak van egy pár variácio ha 4 ramod van (számozd be őket és úgy csináld!!) -
Viktor77
titán
Cseréld vissza! :(
-
Sárpac
nagyúr
Up!
-
Sárpac
nagyúr
Okés látom ejtve!
Akkor olyan emberek írásait is várom akiknek valamilyen problémája akadt a fent említett Ic7lappal, de azt később sikerült megoldania!:) -
Sárpac
nagyúr
UP!:F
-
Sárpac
nagyúr
No tessék, most mindenki hallgat!:(((
-
Sárpac
nagyúr
UP!
-
iC
tag
Nekem Celeron van benne, úgyhogy passz. De egy sanda gyanúm van, hogy a Game Accelerator hiánya okozza a sebességcsökkenést. Próbáld ki 2 rammal, akár összekeverve is... ha be tudod kapcsolni vhogy az félsiker.
Fel a fejjel jó lesz majd... -
Sárpac
nagyúr
IC7 tulajok segítsetek!
-
Sir Pocok
őstag
Aida mennyit mért?
-
anulu
félisten
Abitok rendszeresen felülmérnek. Az NF7-em is :)
-
Savanya
addikt
Nekem volt IC7-em és mindegyik fölé mér a CPU hőmérsékletnek . Nagyon kár volt váltanod a minimális (esetedben negativ) teljesitménynövekedésért .
-
Sárpac
nagyúr
Szóval előző lapom Abit IS7es volt.
Proci 3,6on 4db 256 memómal ment asszinkronban Sr bekapcsolva Aida 5400/2300!A proci hőmérséklete alapban 33-34C terhelve 52-53C!
A lapot végül is lecseréltem, IC7re (ver 1.1) a memók miatt, hogy szinkronban lehessen járatni a procival, és mindenki ezt a lapot javasolta, meg jobb stb...!(Szinkronban 470ig mennek stabilan alapfeszen)
Proci 3,6on megy, tovább nem stabil(tmpegnél néhány perc után megfagy) a memók továbbra is csak asszinkronban mennek, de az sr már nem megy Aida 4900/1750!A proci hőmérséklete alapban 43-45C terhelve 63-65C!
Szóval Abit IS7 tulajok semmi pézé ne cseréljétek le az alaplapotokat IC7re, mert csak rosszabbul jártok!(Ráadásul LAN kártyátok se lesz)
Abit IC7 tulajok véleményeket kérnék, miért is melegszik a proci +12Cvel az Is7hez képest?Illetve a memók miért nem mennek úgy ebben a lapban mint az IS7ben?:O
Aktív témák
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest