- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
quailstorm #48 üzenetére
Az RTFM nekem sem segített. Nem mintha valami sok lenne benne leírva.
Működik egyébként rendesen.Végül rá sikerült rájönnöm.
Bekapcsolt az energia takarékos mód. Lehet, hogy le lett nagyon merítve. Kézzel kellett kikapcsolni ezt a funkciót.
-
Top cat
addikt
Beszereztünk ilyen Nokia 110 4G-t a T-től, kb 2 hónapja.
Egy pár napja, elkezdett sárgán világítani az akku ikonja. Tudja valaki ez mit jelent? -
Peti870
csendes tag
Van olyan nyomógombos mai telefon amelyen fut a messenger?
Pár éve még futott java-ként SE W200-on, de ma már nem támogatja a facebook a java-ban való futtatást. -
quailstorm
nagyúr
Már kinn van a 2024 verzió Indiában, az már Type-C-s.
-
Ciccuka
veterán
Miért kell erőltetni a MicroUSB-t 2023-ban, azt nem értem...
-
Alex0124
csendes tag
Valaki le tudná írni lépésenként, hogyan lehet Messengert, vagy Vibert telepíteni egy Nokia 110 4g telefonra?
Kösz.
Alex -
iatti
aktív tag
köszi hogy reagáltál. már többször végig zongoráztam a menüt, csengetési hangerőt lehet állítani, a beszéd hangerejét is lehet miután ha hívtak és felvettem. ébresztésnél nem kínálja fel.csak az idő és a dallamvariáció választható. rá megyek majd angol nyelvre hátha ott van.
-
iatti
aktív tag
szevaztok! vettem egy nokia 105 4.generációst. lehetséges az, hogy az ébresztés hangerejét nem lehet rajta állítani?
-
brumicica
tag
Egyre többen (fiatalok is) választják a digitális detoxikációt egy vagy több napra (no screen day). Ilyen nap(ok)on a butatelefon/dumb phone/feature phone használata megengedett. Én biztos kipróbálom egy nyugodt hétvégén.
(Mondjuk vicces, hogy a HMD írta a cikket: https://www.hmd.com/en_int/blog/tips-for-digital-detox-with-a-dumb-phone) -
Fancy-boy
addikt
válasz
brumicica #31 üzenetére
Voda ügyfélszolgálat esetleg?
Talán még az Azonnali mobilos kérdések órája című topikban tudnak neked mondani valami okosat. -
brumicica
tag
Van egy 110-es 4G-m, még a ráncfelvarrás előtti. Vodafone kártyával a VoLTE ugyan aktív de semmi hangot nem hallani a másik oldalon. A1, o2 honos hálózatokban osztrák, német kártyákkal tökéletes 4G hang, egyedül voda, itthon saját kártyával nuku. Valami ötlet?
-
wolfman
veterán
Ezer éve foglalkoztat egy kérdés. Ha már ott van egy focipályányi hely a készülék kijelzője körül, miért nem tudnak beletenni nagyobb LCDt? Nem az vinné fel az árát, viszont ha akarnék venni anyámnak valamit, lehet hogy látná is a dolgokat.
-
válasz
lomposfarkas #26 üzenetére
Nem értem miért lenne ilyen nehéz keresni kontaktot rajta , mikor a telefonkönyvre nyomva a második lehetőség a keresés . Vagy a Nokia 230 esetében másképpen van?
-
Fancy-boy
addikt
válasz
lomposfarkas #26 üzenetére
Így van. Annyit javítanék, hogy a Symbian az S60, S80, vagy S90 volt.
A Nokiának valóban volt Series 30 rendszere tehát + nélkül, ami az alsó kategóriás telókon futott, de nem Symbian,
Na az sokkal használhatóbb volt mint a +-os változat. -
lomposfarkas
tag
" ami elméletben olyan okosfunkciókat is elérhetővé tesz, mint a Facebook, böngésző vagy e-mail kliens, de ezek használhatósága továbbra is rendkívül csekély."
Van a cégnél jópár Nokia 230, az s30+ rendszert telefon+sms-re lehet használni. Mondjuk egy nevet keresni a kontaktlistában is durván vért hugyozós, az egyéb szempontból ócskavas nyomógombos Evolveo is nagyságrenddel jobb a névjegy keresésben. Szóval s30+ rendszer a ráérős, perverz/mazochista felhasználóknak javallott.
(ha valaki nem tudja: az s30+ rendszer nem a régi nokiás Symbian Series 30, hanem annál újabb, Mediatek gyártmányú rendszer, ami kb. nem alkalmas semmi másra, mint amivel a gyárból kijött) -
Krethx
aktív tag
válasz
victorhun7 #24 üzenetére
"office / adobe pdf olvasó"
Jó kis telefon. De ha nem is lett volna rajta akkor fel is tudtad telepíteni. Ezeken a telefonokon net-eztem is ha nem voltam otthon. (Ritkán és nem Wap.) Az Email-ek is megjöttek.
Emlékeszem a baráti körömben jó páran használták a hangpostát. Nálam szolgáltatónál ki volt kapcsolva. (Mint mindig.) A telefonra telepítettem egy programot és az vette fel az üzenetet. Ha X kicsöngés után nem vettem fel. (Beállítható volt stb.) Úgyszintén egy program használatával MP3 volt beállítva csengőhangnak. Nagyon sok mindent lehetett velük csinálni. (Sok értelmes dolgokat is.)Annak idején nagyon sokakat nem érdeketek az OS-el készített telefonok. Aztán 2007-után ez divat lett. (iPhone megjelenés után.)
-
Igaz, hogy az ilyenek kicsik, az nem ok a vásárlásra. Van Nokia 105 2019, meg retró telefonjaim is és egy 20 éves telefon minőségben alázza a mostani nyomógombosokat.
Pl.: egy van itt egy 6021 (hogy akkori mércével is kevésbé jó legyen) és az is egyértelműen jobb a 105-nél.
A kisméretű okostelefonhoz:
Az aláírásomban minden telefon kicsi. Ha hasonló lesz még, akkor az is bekerül a gyűjteménybe.
Androidos kicsiknél 2 változat szokott lenni:
- Kínai, azt nem veszek.
- Nem kapható nálunk, vagy csak horror áron, pl.: a Sony, amúgy elég jó készülékei. -
Noukoum
veterán
válasz
Armagedown #20 üzenetére
Tényleg fel kell sorolni?
-
Noukoum
veterán
válasz
Armagedown #17 üzenetére
Amikor meg gyártanak ilyet még sem azt választják. Az a fránya kereslet-kínálat.
-
válasz
Armagedown #17 üzenetére
Igen. A fészbuk nagyon fontos.
Kis mobil - kis fészbuk. -
Gerybut
tag
Na akik mindig a telefonok méretei miatt sírnak, itt egy remek alternatíva! ELFÉR A ZSEBEDBEN stb....
-
janeszgol
félisten
En hasznaltam sima 105-ot (az elso generaciosat). Vacak telefon.
Nos 15 ezerert nem varok megvaltast. De legalapp ips panelt kapott, meg a 4G is jo dolog. -
-
Fancy-boy
addikt
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Fejletlen az igényeimet tekintetbe véve.
Vennék új telefont de nincs ami motiváljon. Pl. mikor kijöttek az 5G telefonok lecsaptam az újdonságra. Volt valami ami megfogott benne. A 6G-re is lecsapnék ha lenne. Vagy ha lenne valami új típusú akku vagy érted valami ami izgat.
-
Silány visszabutított menőrendszer a régihez képest helyenként értelmetlen, idegesítő kihagyott alapokkal. Ez a Nokia ajándéka.
-
-
pusszycat
nagyúr
Ilyen telefonom se lesz már soha.
-
Armagedown
őstag
Mekkora lőrés van ezeken a mobilokon
-
Fancy-boy
addikt
A hivatalos oldalra is felkerültek: [link]
Ugyanolyan S30+ platformot használnak, mint ami például a 8210 4G telón is fut.
A HMD / Nokia már nem foglalkozik a KaiOS-el. -
Fancy-boy
addikt
"A hivatalos termékfotók alapján a készülékek KaiOS-t futtatnak"
Biztos, hogy nem.
A 110 elég pofás ebben a levendulás színben, a töltőbölcsőben:
-
De jó látni újra “hagyományos” mobil hírt .
110 formavilága önmagában még tetszik is, vittek egy kis fantáziát abba a kameraszigetre. Bár a kamera képességeire vannak elképzeléseim -
bollokcs80
Korrektor
válasz
MolnarBenedk #1 üzenetére
Végre eljutottak az IPS panelig? El sem hiszem.....
-
MolnarBenedk
újonc
"A hivatalos termékfotók alapján a készülékek KaiOS-t futtatnak"
A KaiOS egyáltalán nem így néz ki, mert a képek alapján inkább egy zárt rendszernek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két klasszikus, nyomógombos 4G-képes Nokia kapott új megjelenést és VoLTE képességet.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest