- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
senior tag
-
Joe.36
addikt
Kár érte, a mai napig jól működik. A lünetta nagyon jól bevált nálam.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
RolandSz
csendes tag
válasz LosBlancosRM #4 üzenetére
Gear S3 felhasználók már csak egy tájékoztató üzenetet kapnak S24 szérián ami után a Wearable alkalmazás bezár (source: r/GearS3 )
Ez nem ad sok bizalmat nekem a Watch Active2-m jövőjét tekintve Ha te Garmin-ra vándorolsz, sok szerencsét kívánok neked hozzá!
elmepocok: én kérek elnézést, örülök, hogy az 1 év garancia lejárta után is ment
-
RolandSz
csendes tag
válasz LosBlancosRM #1 üzenetére
Nagyon kedvesen fogalmaz a cikk a Samsungról.
Holott a valóság az, hogy a telefonodra fel se tudod majd csatlakoztatni az órát, így okosóraként értelmezhetetlen, halott termék marad a usernél. Szerintem nem abszurd igény egy 4 éves terméknél (2021-ben még bőven forgalmazott Tizen órákat a Samu), hogy működjön.
2024-es telefonjaikhoz már most is csak workarounddal lehet csatlakoztatni az órát, amit mindenféle jelzés nélkül lépett meg a gyártó. Így még az időt SE tudja mutatni az óra.
Szerintem ez vállalhatatlan, nem "terméktámogatás".
-
LosBlancosRM
senior tag
Itt az ideje lecserélnem az első szériás Watchom. Nagy valószínűséggel a következő már nem Samsung lesz, hanem Garmin.
Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple watch series 8 45mm GPS