Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Ez a telefon hány Android főverzio és biztonsági frissítést fog kapni?
-
bbubby00
őstag
Kíváncsi leszek, Rendeltem Aliról 2dbot, kijelző védő fóliával, tokkal, szállítással 70eFt-ért (összesen).
Sztem simán megért így komplettem 35ezret egy db. Nagy elvárás nincs.
Muternak váltani kell a 3éves Redmijét, gyereknek meg egy leselejtezett 6éves Redmije volt. Ha kibírnak 3évet megint, akkor jó befektetés volt. -
blueMerle
veterán
Itt a magyarázat valóban egyszerű és kézenfekvő: az újabb modellekben is kell villantani, és amíg ez egy olyan feature, amiről az Epöl felhasználók 99 százalékának halvány fingja sincs, addig biza az Apple sem fog sietni vele az alap szériában. Persze, majd ha bevezetik Retina Refresh + vagy iRef vagy akármilyen bullshit néven, akkor az összes Epölfan hangoztatni fogja hogy chö, nekik kilencven herccces a kijelző bezzeg a Zandrojid. Ehöm.... Boldogok a lelki szegények
-
Kár, az első pletykák FullHD-ről szóltak..
De akkor lehetett volna kisebb panel, mert ez a 10C-12C folytatása így nagyjából ( 13C lesz majd Redmi néven persze)
-
K0vasz
aktív tag
értem én az Apple árpolitikáját ("fontos dolgokat hagyjunk ki az alapmodellekből, hogy minél többen vegyék a drágábbakat", már akkor forgattam ezen a szemem, amikor az alap iMacekhez csak CD-író/DVD-olvasó kombót adtak, mikor PC-hez már 5 forintért lehetett venni DVD-írót), de azért vicces, hogy egy kínai gyártó alsópolcos telefonjában is 90Hz-es kijelző van már, míg a Menő Techóriásnak csak a csúcskészülékébe fér bele a 60+Hz
-
kbyte1024
veterán
Tudom de ha mondjuk egy normálisabb Hd panelt tesznek be az még megbocsájható lenne. Meglatjuk. Nyilván láthatóbbak lesznek a pixelek, de ha nem fog laggolni 40penzert nem veszes.
-
joelke HU
őstag
Mégis csak HD kijelzőt kap? Korábban arról volt szó, hogy full HD lesz benne.
ehh... Ez így nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elődjénél jobb kijelzőt és kamerát, gyorsabb töltést kínál az új modell.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest