- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Miért nem mindjárt dobókockás társasjátékot mondtál tipikus PH User he?
Értem tehát két véglet van... a szuper agyon nehezített játék és a 3+-os óvodás játékok.
A kettő között persze semmi sincsen, oké, grat hozzád meg a megmondóember stílusodhoz.
Veled is csak többen vagyunk a bolygón hozzátenni nem tudsz hiába kreátor a neved. -
mg1992mg
őstag
De jó is ez állandó mindenen picsogás...
-
NvidiaRTX
őstag
A leírása alapján ezt sem kell megvennem hála az égnek pedig imádom a Silent Hill sorozatot a kedvencem a The Room volt.
Korcsosul a játék világ, évente mindig újra játszom a régi nagy számokat mint Doom3, Half-Life 2, Bioshock stb, azok többet érnek sokszor mint az új sz@rok.
Élvezet volt velük játszani mert egyszerűek voltak, a mostani játékoknak a zömében többet töltesz a karakter mókolásával mint magával a játékkal.
A Diablo 3-4 a jó példa rá hogy perfekt Build-eket kell összeraknod ahhoz hogy tudj érvényesülni nagyobb szinteken ami egy vicc főleg hogy a játék drop mechanikája még mindig egy hulladék és a Mage karakterem Barbár itemeket is kap egy boss-ból...
Régen csak mentél és élvezted a sztorit a játékokban most meg nincs olyan perc hogy ne azon gondolkoznál melyik fegyver meg melyik ruha meg melyik skill legyen neked jó aztán azon kapom magam, hogy mire kitapasztalom melyik jó már vége a játéknak.
Pókember 1-et vittem végig nemrég és hiába van rengeteg pókháló skill-ed az alap lövést használtam csak benne egész a végéig. Szal engem nem tudnak olyan dolgokkal megvenni hogy 88 skill van benne meg ilyen skill tree meg olyan ruha tulajdonság. Ez miatt a Far Cry 6 armor része is egy vicc volt számomra.
Amit meg hallottam a Far Cry 7-ről hát... vicc lesz az is. Időlimites gameplay? WTF? Azon izgujjak, hogy a végéhez érek-e vagy sem? Akkor inkább még egyszer a 6 vagy az 5.Na jó ennyit mára megyek tolom tovább a Skájvóker Saga-t aba legalább nem kell gondolkodni csak menni a sztoriban.
Akinek meg kihívás kell igen az menjen soulszlájkozni meg rogulájkozni amiknek máig nem értem a miértjét. Szerencsére PC-re voltak csalások, hogy könnyedén ki lehessen tolni azokat az unfer játékokat. Elden Ring-et vittem végig anno halál nélkül. -
GodGamer5
addikt
A játék megjelenését kéne már bejelenteni. Ez abszolút nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged