- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Mert nem is az, nagyon nem. Gyerekeim csak online játékokkal játszanak, és szóltak hogy annyira akad szinte az összes játékuk, és tényleg. Visszaraktam az előzőt és megint jó. Lehet jobb lenne ha egy jó driver után már többet nem is írnának, ami nem megy azt kár erőltetni. Sőt én azt is láttam hogy a procit is jobban megterhelte.
-
kolopele
nagyúr
Na tessék, én meg már mióta látok vérvörös színesedést néhány videó esetében, csak az a baj hogy még sokkal régebbi driver esetében is. Ez örök marad náluk már, vörös kártya vörös kép
Nagy az esélye hogy nem érem már azt meg hogy normális drivert tudjanak írni. Csak vissza kell váltanom az egyik kártyát zöldre a filmjelenetek miatt, és mivel a 6800XT - t visszamondta aki megrendelte, megpróbálom eladni a 6700XT - t, a másikat meg meghagyom játékra. Filmekhez meg elég lesz egy sima 4060 is, ott nincsenek ilyen vörös részletek sehol, bár zöld kártya esetében még egynél sem találkoztam ilyennel, plusz a VLC - vel sem volt semmi gond soha, a vörös kártyák azt sem szeretik valamiért, az összes többi oké, de pont a kedvencem nem, kockásodik amikor léptetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest