- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #18 üzenetére
lehetséges, a fórunban magam is feldobtam az elkepzelest.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #3 üzenetére
pár hónapja volt hír, hogy kettéválasztották a régi gcn es az rdna zsugak driverenek fejleszteset.
-
Raysen623
addikt
válasz
-
Ferke77
aktív tag
válasz
Ez alatt nem tudom pontosan mit értesz, de az RX 580 legújabb drivere win 11-re ez ami a cikkben is van. Oké olyan feature-ok nincsenek benne, amit a kártya nem tud.
-
válasz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más: ezt a hibát nem tudom hogyan sikerült összehozni
"During Microsoft Teams meetings, the camera may intermittently display looped footage on some AMD Products, such as the AMD Ryzen™ 7 7840U Processor." -
Televan74
nagyúr
válasz
Ez nem az AMD problémája.
#5 Angie™ Én már várom a youtube -os videókat amin kikockázzák, na látod ott a rossz képminőség.
#6 PuMbA Ha nem jól kezeli a driver, akkor zavaróbb lesz mint ha folyamatos 80fps lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest