- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Már készülnek a Snapdragon 8s Elite telefonok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Még egy Redmi Watch 5 befutott
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
De jó is lenne egy két telefonjuk szolgáltatói kínálatban
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Predatorr
őstag
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Semmilyen telefon nem jó szolgáltatói kínálatban. Legföljebb olcsó, de még az sem biztos, mert miért adnák sokkal olcsóbban, mint bárki más? Épp a minap néztem, mekkora ráfizetés az "olcsó" Magic6 Pro a Yettelnél.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
7Heads Drago
veterán
Én se hiszem el hogy van jó ajánlat. Főleg hogy sokan használnak céges telot amihez meg tök felesleg egy fullos előfizu csak a telo miatt. Nekem 4 szolgáltatással a Telekomnál egy rakás kaki a kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
veterán
"...Semmilyen telefon nem jó szolgáltatói kínálatban..."
azért ez egy elég erős állítás
pl Xiaomi 14T 12/256GB verziója 215-240.000 Ft-ért lelhető fel a boltokban, [kép]
Yettelnél feltöltős csomagban, azaz rablánc nélkül 211.000 Ft. [kép] Avagy mindent számításba véve épp az egyik szolgáltatónál a legolcsóbb.
De ugyanez a helyzet pl a Moto Edge 40 Neo 12/256GB telefonnal is, csak az meg épp a Telekomnál a legolcsóbb, listaáron, kedvezmények nélkül.
Fogadd el, hogy vannak jó ajánlatok rablánc nélkül is, de rablánccal is.[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Szolgáltató?? Hát sokszor olcsóbb függetlenül mintha előfizuval venné az ember.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
gulupeti
senior tag
2016-ban 7k-ért kaptam új belépőként magentában egy Huawei Mate 8-at a T-től, na ekkor még voltak kedvezmények, érdemes volt hűségidőt kötni, azonban már 2018-ban is sokkal hitványabb volt az egész, az elmúlt években pedig már egyenesen nevetséges amit kínálnak. Hosszú évek óta nem is vagyok hűségben, mert semmi értelme.
Az, hogy kamatmentes részletre elhozhatod az ok, viszont az, hogy egy készülék listaára még a megjelenése után 1 évvel is ugyanaz és ebből vonják le a manapság már szinte nullára megnyirbált "kedvezményeket", hát köszönöm, de én ebből nem kérek.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem arról volt szó, hogy a Xiaomi 15 lesz az első snapi 8g4 procis telefon?
Mert ebben a cikkben azt olvasom, hogy a Realme GT 7Pro ezzel a procival már készen van, csak azért nem jelentették be eddig, mert megvárják a Qualcomm bejelentését...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
yanna
addikt
Az a videó kicsit karcsú...
-
Parallaxis
addikt
válasz 7Heads Drago #3 üzenetére
Nekem 4 szolgáltatással a Telekomnál egy rakás kaki a kedvezmény.
Hát nem tudom, Magenta 1-el és némi kuponnal az S24-et kihoztam 96 eFt-ért, szerintem elég kedvezményes volt (Főleg, hogy az előd S21-et a Rejoy beszámolta 83 eFt-ba, így a telefonváltást megoldottam 13 eFt-ból). Szóval ki lehet fogni jó kedvezményeket is.
-
scyllarus
veterán
válasz Parallaxis #10 üzenetére
Magenta1-gyel két rakás kaki a kedvezmény. Pár éve még 210.000 ft volt a kedvezmény, most valami 30.000 körül, pedig azóta csak felfelé mentem díjcsomagokban.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
7Heads Drago
veterán
válasz enginev3.0 #12 üzenetére
Viszont nálam, ha telot veszel emel a havídijon. Szóval a telo ára hiába jó, de 22 hónapig az emelt díjjal már drága a telo.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Parallaxis #10 üzenetére
A telekomnál milyen kupont lehet használni?
Az S10 az aprón 90-100k. Nem vágom hogy jobb így.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz 7Heads Drago #13 üzenetére
Ezt nem teljesen értem mi növekszik
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
válasz enginev3.0 #15 üzenetére
Nem csak azt kell nézni, hogy a cucc mennyibe kerül, hanem azt is hozzá kell számolni, hogy valamelyest a havidíjon is emelnek.
Magenta 1-es vagyok én is, sok-sok előfizuval.
Többek között 2 db lakásban van 1000/1000 net is a nevemen.
Egyikre leszerződtem tavaly további 2 évre, (a másikon már nincs hűség), és kihoztam részletre egy műszaki cikket. Az adott termék 420-430.000 Ft-ba került az interneten mindenhol, minden boltban. Telekomtól 22 havi részletre így 22x 18953 lett volna, de az első részt is a Telekom állta, így nekem ténylegesen 21x 18953 Ft-ba kerül, ez így 398.013.- Ft, de hozzá kell számolni azt is, hogy a hűség nélküli netem most 5800 Ft-/hó, a hűséges pedig 6300.-Ft/hó-ra emelkedett, azaz itt van még 24x 500 Ft is, azaz további 12.000 Ft.
Ezzel együtt is a Telekomtól olcsóbban a jutottam az eszközhöz, mintha bármilyen boltban vettem volna.
Így az az állítás, hogy semmit nem éri meg szolgáltatótól kihozni - TÉVEDÉS.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Az is téves állítás hogy minden esetben emelkedik a havidíj ha hűséget köt az ember
Nekem speciel most emelkedne mert egy kb 5 éves díjcsomagom van, ezért (sem) vettem még új telefont
De tavaly vettem telekomtol tvt, otthoni net és telefont meghosszabbítva és nem lett drágább semmi
Csak kaptam némi készülék kedvezményt
És kényelmesebb havonta fizetni a tvt mint egyben
De ott is a lehetőség pár gombnyomásra előtörleszteniA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Parallaxis
addikt
válasz 7Heads Drago #14 üzenetére
A telekomnál milyen kupont lehet használni?
A Telekom alkalmazásban lévő Moments alatt volt 40 ezres S24-es kupon, pár napja ugyanott S24FE-hez volt 30 ezres.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Parallaxis #19 üzenetére
Na ezt pl nem tudtam...
-
veterán
válasz 7Heads Drago #18 üzenetére
2023 decemberben elhoztam, 2024 februárban fizettem először (mert a januárt automatikusan kiegyenlítette a Telekom),
az akkori piaci ár (420-430.000 Ft) alatti a teljes összeg amit majd kifizetek (398+12),
ehhez a lakás-netre írtam alá további 2 évet, ami meg úgyis kell.
Nem látok nagy hibát a sztoriban.
pl egy emagos 420-430 ezres 20 havi nullás ajánlat mitől lett volna jobb?
(semmitől, kb ugyanaz)
(vissza az eredeti témához-> a Telekom ajánlata nem volt rosszabb, mint bármilyen más ajánlat) -
veterán
válasz enginev3.0 #17 üzenetére
4 db mobil előfizu van a Magentámban, + 2 db lakás-net + 1 db vezetékes telefon.
Azt nem állítom, hogy minden "hűséges" dolog megdrágul, hiszen korábban nekem sem volt ilyen élményem. De nekem ez most a legutóbbi, és ez viszont így lett. Amit behűségeltem, az 500 Ft-tal drágább lett. [kép] -
-
veterán
válasz enginev3.0 #25 üzenetére
Előtte a 2 db 1000/1000 net egy árban volt, és ha megnézed, a listaára most is ugyanannyi, csak egyik helyen kevesebb lett a kedvezmény.
-
7Heads Drago
veterán
Én áprilisban vettem tv-t. Akkor annak a tv-nek 250 volt a piaci ára. Az EMAG-on sikerült megvenni 227-ért. Ha vártam volna még 1 napot akkor 202.000 lett volna. Nagyon sokan rendeltek akkor így tv-t. Ha két akciós terméket rendeltél együtt akkor még elengedtek 15%-ot kb. És a másik lehetett 1500 ft usb kábel is. Csak ugye senki nem tudta hogy még jobban beesik az ára én meg 0-ás hitelre vettem és nem akartam variálni a visszamondással.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz enginev3.0 #25 üzenetére
Ha megnézed a képet jól látszik hogy a két csomag alapára ugyanaz. Csak az egyikre kevesebb a kedvezmény amit elenged. Ez legalább 10 éve így van már. Csak régebben emlékeim szerint 1000 ft volt a kedvezmény ha nem vettél semmit.
Ha folyamatosan hűségben van a csomag ezt nem látod sose.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 7Heads Drago #28 üzenetére
"...Ha folyamatosan hűségben van a csomag ezt nem látod sose."
Így van, ezt sokan nem akarják észrevenni, és hozzászámolni. Ha nem vagy eszközös rabláncon, olcsóbb a szolgáltatás.
A Yettelnél ez már nagyon régóta látványos, és az újabb belépőnél, a Netfone-nál meg pláne. Ember esze megáll a Netfone-os készülékes-hűséges csomagoknál. Nem is értem kiknek lehet jó az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest