Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Miért ne volna a 24-25 hüvelykes gaming monitor tökéletes játszani. Egy pillanatig se gondold azt, hogy csak 1,5 méteres TV-n lehet játszani. Én speciel TV- nem is igazán szeretek játszani. Ha elég távol ülök tőle, hogy rendesen befogja a látóterem a képet, akkor sok apró kis részlet nehezen olvasható vagy kivehető. Ha közelebb ülök, akkor meg a nagy felület miatt kezd kiesni a látoterem perifériájára a szélek. Nagyon ritkán tolom ki a játékot a TV-re nagyobb képben. Legfeljebb olyan játékban, ahol amúgy is a középpontban zajlanak az események. Például egy autóversenyben, ahol tipikusan a középpontban haladok. De egy lövöldözős játékban, ahol számít az, hogy minnél gyorsabban érzékeljem a szélen feltünő ellenséget. Szóval ilyen játékot szerintem sokkal jobb 24-27 hüvelykes gaming monitorokon játszani.
-
rick009
tag
hogyne, itt ülök előtte 30 cm-re
és idén vettem!
van sokkal nagyobb monitorom is, de ott az 1080 már kevés, (vagy messzebb kell vinni a monitort) a 4k- hoz pedig hogy legyen is értelme a magas frissítésnek, kell az fps szám, és 4k alatt már kell az erőmű, szóval én maradok az alacsonyabb felbontásnál, de nem pixeles a kép, és sok az fps...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Full HD VA panellel szerelt, magas képfrissítési rátával rendelkező 25M2N3200W monitort teszteltük.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest