- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
Én elhiszem hogy valami mocskosul szépen néz ki a játék. De ilyen alapon elég lett volna csak egy rtx-et rárakni az nvidia segítségével. Ehelyett mit tettek? Feleslegesen populárisra csinálták, mintsem optimalizáltabb és még vérfagyasztóbb hangulata legyen. Mert ugyebár pluszt ne tegyünk hozzá túlzottan a minőségen kívül, helyette változtassuk meg azt is ami jó az eredetiben vagy épp teljesen felesleges rajta változtatni. Esküszöm már hülyéknek készítenek mindent szinte, mert a minőségen és a látványon kívül valahogy más normális ötletük már nemigen sok akad. De egy avatar2 láttán is a moziban, 14 év után, már nem tudom mi jót merjek gondolni.
Esetleg egy új harmadik részt csinálni? Áh nem! Annak túl sok értelme lenne és a végén még a vevő is elégedett lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Robogó, kismotor
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Nintendo Switch 2
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rap, Hip-hop 90'
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest