- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Van egy A15 5G készülék a a cégnél, és meg kellene oldani, hogy a saját fájlkezelőjével elérjük a megosztott hálózati meghajtókat. Eddig az x-plore volt használva, de tiltva lesz, ezért kell a saját app.
Viszont az a helyezet, hogy azzal egyszerűen nem bírok rácsatlakozni, pedig minden rendesen van megadva, ugyanúgy mint az x-plore-ban, tehát nincs autentikációs hiba, sem elírás, semmi ilyesmi, mégis annyi csak a hibaüzenet, hogy elleőrizzem a beírt adatokat. 445 és 139-es portokkal is próbáltam, tartomány\felhasználónév formátumban is, meg simán is, de sehogy nem jó.
Mit rontok el szerintetek? Köszi a válaszokat előre is! -
kalmandi
csendes tag
Jók ezek a tokok? Nagyon drágák.
Samsung Galaxy A15 5G tok -
totron
addikt
Az csak a felvételeken ennyire és ilyen módon vibráló, kamerától és annak beállításától függően, a valóságban ez nincs ebben a formában és mértékben, meg csíkozódás sem, természetesen. Áráért korrekt kijelzőt kap az ember az A15-ben, fehér fehérek, jó betekintések kevesebb szivárvány oldalról, javult az OLED-jük. Ettől függetlenül PWM-je az van, aki érzékeny rá az is ellehet vele, teljesen élhető, ilyen árszinten sokkal szarabb produkciók szoktak lenni e téren, de belemerülősebb olvasgatásokra nem ajánlott mint ahogy egyik PWM-es sem, főleg sötét szobában, ahol ugye leveszed a fényerőt olyankor növekszik a vibri. Még akkor sem, ha a szemed&agyad nem rakja össze direktben vibrálásként ha fogékony vagy rá, úgy is megjelenik fejfájásként, szemfájásként, frusztráltságként. Aki kevésbé jól lát már és egyébként is kell neki a kakaó, tehát 90%-ra felhúzott fényerővel használja - az ott nagyjából az optimuma a teló megjelenítésének, vagyis ott vibrál legkevésbé - annak lehet egy tökéletes választás. Aki meg nem érzékeny rá annak úgy is jöhet minden.
Alapfelhasználásra ajánlott, szép színes, de nem túlszaturált, nitekben sem szenved hiányt. -
vivaldee
csendes tag
Sziasztok!
Lehet vezeték nélkül is tölteni ezt a típust? -
garga01
őstag
Jól olvastam, hogy az 5G verzióban nincs FM rádió?
"Unfortunately, there is no support for FM radio on the Galaxy A15 5G and hence there is no FM app here." -
Csak szerintem gáz, hogy a Samsung nem tudott egy tesztpéldányt dobni a MA-nak?
Elvégre ez egy néptelefon, vagymi... -
sunny1
tag
Két videós tesztet is néztem. Mindkettőnél csíkozódik és vibrál a kijelző. Ennél az A szériánál szokott gond lenni a kijelzővel?
-
benzol
aktív tag
Az A25-re portolt Gcam-et még nem talált valaki? Olyat ami működök is.
Vagy remélem még egy kicsit gyúrnak a kamera szoftverén a következő nagy frissítésre, ugyanis a főkamera biztosan optikalialg stabilizált, de a 4K-s videókon úgy érződik mintha a lencsék síkja is változna stabilizálás közben ezért érdekes képi effekteket produkál, amitől ugyan élvezhető de mégis egy kissé zavaró.
Bár az a gyanúm hogy ez annyira alap szériának számít hogy nem fognak vele vesződni. -
AMD Power
titán
Feleségemnek nem rég vettünk egy ilyet. Egy A32 váltott. Ég és föld a két telefon.
-
Icestorm
csendes tag
Most vettem egy A15 4G típust 4 GB RAM-mal, második telefonnak. Remek választás volt, itt, Svájcban 120 frankba került, az, ha jól látom, nincs 50.000 Ft.
-
Alex123
senior tag
A Samu A15 5G-s 4/128-at vettem meg, de! 2-hét használat után el is adtam...
A 4 giga ram nem elegendő hozzá, folyamatosan akadt, lassú volt, lassan reagált...
Már vannak videók is fent, hogy "lehet" gyorsítani, de szerintem sehogy, elhibázott döntés a 4 giga memória, min. 6 vagy 8 kell bele és akkor nem döccen meg, írom mindezt átlagos felhasználás mellett, nem játszok a telón...
Most egy másik típust nézegetek, Moto sajnos kiesett a 2 éves rendszerfrissítés miatt.
Lehet, hogy A25-lesz, majd kiderül... -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A15 5g 4/128 as telefonhoz milyen szupergyors 25W os töltő jó? Láttam hogy van 2 fajta is a EP-TA800 és EP-T2510XBEGEU. Melyik az ajánlott/használható hozzá?
Üdv: Fishor
-
-
hardver1985
tag
25w töltést elhagyhatnák már minimum 65w kéne.
-
vence
aktív tag
>> Virtual proximity sensing <<
A szokásos Samu betegség persze maradt!
Egy közel 300 Eurós telefonból ne spóroljon már ki egy olcsó szenzort!
Nem tudom persze ez a gyakorlatban mennyire probléma ??De azért nem véletlenül találták ki és az alapfunkción kívül mást is lehet rá alapozni.
Tanultam ...
Samunál ezzel kell kezdeni, mielőtt az ember több időt vesztegetne rá !!!
Egy csomót megnéztem, a tavalyi stb. esélyes modelleket, az alsó közép mind ilyen!
WTF -
Alex123
senior tag
válasz
Luck Dragon #30 üzenetére
3 versenyző van, egy Xiaomi 13C, egy Moto G54 és az A15 v. A15 5g de még azt sem döntöttem el, hogy kell-e nekem az 5G...
Ahogy olvastam, ezek a belépő Samsung típusok is megkapják az 5 éves frissítést, ezért hajlok ebbe az irányba, az 5G-t meg még megálmodom...
+ pár nap és tele lesz minden webshop velük. -
-
Alex123
senior tag
Megvásárolhatóak már a Galaxy A15 és A15 5G-s modellek.
pl.: https://b-tel.hu/samsung-a155f-galaxy-a15-lte-dual-sim-128gb-4gb-ram-fekete-10071.html
vagy:
https://www.emag.hu/mobiltelefon-samsung-galaxy-a15-dual-sim-6-gb-ram-128-gb-4g-fekete-sm-a155fd-128-6-black/pd/D85DGTYBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=argep_new_2018&utm_content=argep_hu&cmpid=72649 -
Markizmark
addikt
Sziasztok!
A25 5G volt már valaki kezében? Úgy látom kapható, pl telekomnál is. -
válasz
Luck Dragon #25 üzenetére
Úgy legyen, nekünk a kisebb is elég lenne!
-
-
Crafter32
őstag
Lányomnak A13 van. Nem erőmű az biztos, de nekem túl nagy. A40 használom 2019 óta. Kis pénzért nincs kis méretű, nagy pénzért meg amit csak akarsz.... Drága az élet.
-
-
HKorn
veterán
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
Kár, pedig azt várom
-
-
HKorn
veterán
A35 specről tudni már valamit?
-
válasz
vodrosjozsi #17 üzenetére
Szerintem meg fogja érni, megfelelő hazai árazással.
-
Az A25 5G lényegében egy Samsung Galaxy A53, csak két Android fő verzióval frissebb kiadásban.
-
doooo
veterán
200 alatt inkább, kb. 180k volt talán már első napon minden komolyabb eladónál meg szolgáltatónál (az S alja meg ennek a duplája).
De amúgy az A50-széria is akkora volumenű eladásokat produkál, hogy még annál se lehet ezt mondani. És még ott az FE vonal is az A5x meg az aktuális S között. Elég alaposan le van fedve a teljes piac.De amúgy igaz, hogy a kisebb mobilok most elfogytak náluk és csak az alap S23 felel meg ilyennek. Korábban az A40-es széria volt még ilyen, de az előbb óriásira lett növelve, aztán meg teljesen megszűnt.
-
-
sfefe
addikt
Végre nem kijelzős ujjlenyomat olvasó....
-
DS39
nagyúr
76,8 és 76,5 mm szélesek, és 200g / 197g. Köszönjük Samsung.
Olcsóbban miért nincs kompaktabb telefonjuk? Tuti szándékosan terelik a népet az S szériára. -
Ebben a kategóriában elfogadható specifikációkat kaptak (végre ).
Ebből kiindulva kiváncsi leszek az A35-re , de legfőképpen az A55-re. -
Ricardo
titán
Ezek jó ajánlatnak tűnnek, igaz az itthoni árakat még nem tudjuk.
-
GreatL
őstag
Nem tudom... nálunk a képernyős ujjlenyomatolvasó vízválasztó volt, így lett A54... bár ezek a legkisebb készülékek sem lehetnek borzasztóak.
-
lolal
senior tag
Az A15 5G szerintem a legjobb választás ezek közül. A25 valóban picit többet tud, de szerintem nem éri meg azt a felárat. ( Bár a hazait még nem tudjuk) Ha a 8/256 GB-s változatot veszi az ember, bőven jó mindenre. Kérdés itthon elérhető lesz-e majd, ebben a változatban.
-
janeszgol
félisten
Első bekezdésben nem AMOLED van írva, hanem AMOELD.
Én attól tartok, hogy nálunk nem 8 GB rammal jönnek, hanem 6-tal. (Lehet, hogy az A15 4G csak 4-gyel.)
-
doooo
veterán
AMOLED, élhető SoC, 8GB RAM... azért ezek most jól sikerültek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest