Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
LordyDaVidra #57 üzenetére
Na pont így vagyok vele én is. Van egy RTX3080-am, meg egy RTX3060 12GB most a gépben (még ez is elég) így aztán én már az elsőbb 5070(Ti) teszteknél láttam, hogy ez a generáció nem lesz nekem érdekes. Az alsó házban a VRAM miatt minimum a 16GB-os RTX5060Ti-re vagy az 5070 12GB-ra kéne lőnöm, az előbbi rohadt drágán pici előrelépés, az utóbbi meg még rohadt drágább ... és azzal a 12GB VRAM már garantáltan probléma lesz belátható időn belül. (mert akkor már nyilván nem FHDban akar játszani az ember egy olyan kártyával, meg nem úgy kezeli, hogy egy lassan 4,5 éves VGA ... )
-
KROK640
nagyúr
Hát most örülnek, hogy van mire fogni. ne felejtsük az NVidia mondta, hogy el kell felejteni már az olcsó GPU/VGA-kat. Szerintem manapság már nem nagyon tudnak hová innoválni, miközben a részvényesek felé hozni kell a számokat. Visszasírják a criptos időket, mindenki ezt várja el új etalonként a részvényesek közül is, és ezért mindenkinek rossz. Ahelyett, hogy örülnének annak, hogy volt pár jó évük, és menne tovább minden.
Nagyon drukkolok az Intelnek, nagyon kellene - pláne ezekután - egy harmadik szereplő a piacra.
Azt meg a kamu FPS-ek, 8GB-os kártyák 2025-ben és emiatt remélem, hogy az 5000-es széria hatalmas bukás lesz. (bár sok esélyt nem látok rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest