- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én tavalyelőtt ősszel váltottam 11 éves Intel I5 4440 procis gépről R5 5500 gépre. Tavaly ősszel upgradeltem 5700X procira, és 16 mellé még 16GB memóriára. A520 Chipsetes alaplap.
Anno 286-os géppel kezdtem, volt pár konfigom az évtizedek alatt. Kijelentem, eddig ilyen stabil gépem nem volt, sem lefagyás, sem kékhalál nem volt soha! Stabil, leállítva szinte nincs is, alvó módba megy el, sokszor egy hét után vagy 50 böngészőablak nyitva van, de működik. (Intel gép alvó módból ébredés után szokott elszállni kékhalállal).
Nekem eddig ezt a stabilitást talán csak az Abit BE6-2 alaplap tudta, az akkor híresen stabil 440BX chipsettel. Kb 25 éve, azóta ilyen kiforrott rendszerem nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest