Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
mikoljan #5506 üzenetére
Úgy ahogy itt is az összefoglalóban le van írva.
Csináltam a Sorozatokon belül egy Tv Series mappát, majd abba bemásoltam az összes sorozatos mappámat (teljes sorozatokat is, meg azokat is ahol épp a jelenleg tartó rész van csak, pl Arrow). Ezekben ugye csináltam almappákat Season 01 címmel, amiben a sorozat rések szerepelnek elnevezve a Renamer progi segítségével. Van ahol így néz ki a cím: sorozat neve.S01E01.cím, de van ahol így sorozat neve - S01E01 - cím.
Amikor ez megvolt, hozzáadtam a kedvencekhez ezt a Tv Series mappát és nyomtam rá egy szkennelést, és nem csinált semmit sem.Ellenben valamiért csinált egy SXGY34~T nevű mappát, amiben benne van újra az egész sorozatom és 1,3 Terra.
Vagyis ezt írja ki, de nem foglal ennyi helyet természetesen.
Így néz ki.Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest