Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Bár már egyszer felvetettem, de senki sem reagált rá: marhahúsról beszéltek szinte az egész topicban. Tényleg mindenki halálra van ítélve, aki tatárt eszik? Az nem 52 fok, hanem 10..15 fok. Még egy tisztességes fosást sem sikerült összehozni mióta... azért vagy 30 éve eszem + akiknek én készítem. Nyilván kockázat mindig van, de azért arányokat tekintve nem túlzás egy kicsit a hőfokon ennyit rugózni?
-
ROBOTER
addikt
Hú, olvasva a topicot lassan szégyellni fogom magam, hogy kb. 2 naponta tudnék 0-24-ben tatár beefsteaket enni, és otthon darálom a húst. És akkor még nem is említettem, hogy van vákuumozóm is...
-
ROBOTER
addikt
Úgy sejtem, amennyi elektronika van benne, az a csúcsában van ami mindig a húsban van, akku helyett pedig (elektrolitot nem tartalmazó) kondenzátort használnak. Gondolom, ha csak úgy pucéran betennéd egy 400 fokos pizzakemencébe, egy darabig riasztana, aztán elhalálozna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest