Új hozzászólás Aktív témák

• T0mBd1gg3R

Topikgazda

válasz lemmy71 #4244 üzenetére

Én is 300 környékére lőttem volna be, de mint mondtam az autó nem volt járóképes, a kuplungtárcsa elfogyott, teljesen megszűnt az összeköttetés a kerekek és a motor között. Ez azért jelentősen csökkenti az árat.
    Amellett sok kis bizbasz baja volt, összes ajtó alja rozsdás, leverődések minenhol, bal küszöb behorpasztva, jobb hátsó emelési pont beszakadva és a küszöbüreg a hátsó dob irányába átlyukadva, szokásos EGR P0401 hiba, némi injektokopogás is volt már (utoljára 2017 áprilisban lett beméretve és akkor 2-t cseréltünk bontottra de azért azóta koptak) első ablakemelők és tükörfűtések nem működnek, hátsó futóműnek 2 éve olyan hangja van mint egy lovaskocsinak, lóg a hátulja, a gátlók szilentjei teljesen kiporladtak, de mindenki azt mondta hozzá ne nyúljak mert ki kell szedni a kasztniból a csavarokat (ami eleve trükkös) és mi van ha beleszakad. Ugyanezen okból az első futóműnek is voltak elhanyagolt alkatrészei. A jobb hátsó gumit konkrétan ette.
    Igen odaadtam vele a jó felnim (RH Alurad MX Snowline 16) 5 millis gumikkal (Vredestein Sportrac 5 2018-as DOT) de nem is tudtam volna levenni, mivel az emelési pont be volt szakadva, elvinni meg gumishoz nem tudtam volna mivel járásképtelen volt. A 195/65 R15 téli gumim ráment a feleségem régi Honda HRV-jére, arról a másfél éves 4 évszakos ráment az "új" Prius3-masára, maradt 4 darab nem túl szép állapotú 15-ös acélfelnim, azzal kéne valamit kezdenem. Meg van egy rozsdamentes jobb hátsó ajtóm (hatchback sötétkék) meg egy Febest olajos job első motortartó bak, ezek soha enm kerültek beépítésre.

Új hozzászólás Aktív témák