- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #2 üzenetére
Hi!
Ha jól tudom, akkor a topikban egy könyvről van szó, és bár ez is Maya-s dolog, jobbnak láttam külön topikban hibáról kérdezni, mint hogy belerakni egy általános témába. De jobb lett volna, ha valami segítséget is írsz ;) -
andriscs
aktív tag
Hi!
Felraktam Maya 8-0-t és minden jól működik benne, kivéve egy dolgot. Amikor először indítottam, akkor megjelent egy ablak, ami a Learning Movies videókat tartalmazta, ezt be lehetett állítani, hogy ne hozza fel következő indításnál. Be is csekkoltam, és próbáltam használni, de egy villódzó csak maradt a képernyő közepén, ami kiteljesedik egy fantom ablakká, ha a menüt használom. Olyan, mintha ott maradt volna a Learning Movies ablak nagy része valahogy a munkafelület fölé/alá ékelődve. Az érdekessége, hogy amikor Maya-t minimalizálom, és más programoit használok, majd vissazváltok Maya-ra, akkor a villódzó csík átlátszik, tehát látom a mögötte lévő ablak tartalmát. Rövden összefoglalva: a Maya középen ''lyukas'', így ne mtudom használni. Mi okozhatja? Reinstall nem segít, valami jó beállítás kellen,e hogy felejtse el a felesleges ablakokat (Learning movies, Output window stb.) Remélem, hogy valaki tud segíteni.
Itt egy kép a ''lyukról'': [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Háztartási gépek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest