- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi Mix 3 - kicsúszó szerelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6 #16 üzenetére
Én ilyet nem tudok mondani, mert régen túlhaladtam ez a kategóriát minden szempontból. Azzal meg semire nem megy senki aki ebben az árban keresgél, ha azt olvassa, hogy nekem van Castle Harlech (1200GBR/pár) dobozom, meg összebarkácsolt elektronikáim és majdnem minden zenén elégdett vagyok vele.
De. A WHARFEDALE a 10-15 évvel ezelőtti Diamond családjának sikeréből szeretne megélni ebben az ársávban. Szerintem viszont ezek zenehallgatásra alakalmatlanok. A Pacific széria már inkább. [L]http://www.netdepo.hu[/L]. Bár szerintem zenei megszólalásban még ezek is elmaradnak a HB-k mögött. Arról nem is beszélve, hogy lényegesen kisebb igényt támasztanak a HB-k az erősítővel szemben.
Amit esetleg még érdemes lehet megfülelni, főleg ha inkább a könnyebb műfajt hajtod az a KEF Q1 (vagy a nagyobbak).
Üdv: DDL -
válasz
Sixkiller6 #16 üzenetére
Infinity-t ne, ha lehet; szörnyű. :(
-
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6 #14 üzenetére
Nem értelek. Mintha én ajánlottam volna a Heybrook HB3-at.
Sixkiller6
őstag
wharfedale valdus 500: 95e/pár
infinity nemtommilyendetutirajó: 110/pár
szóval azért van, csak várok, h vki azt mondja: ''figyi van egy ilyenmegilyen frontpárom, egy közepes árkategóriájú erősítővel, és minden zenét nagyon jól szólaltat meg..:''
nem vagyok egy audiofil ember, nem fogok fanyalogni, hogy hááát a hegedűszólóknál a magasfrekik nem igazás tiszták.
jól szóljon, nem a hangerő a lényeg, hanem h szép hangja legyen.
thx
six -
srácok!!!
a topic indító kollega azt irta, hogy max.50e ft.
ezek a HB-k 68000-től felfele vannak árazva.
biztos van valami elfogadható minőségű hangfal szett 50 ropi körül..??! -
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6 #6 üzenetére
Mondjuk mint a trabi (valdus) meg a Rolls (HB).
Loha
veterán
Videoton Kleopátra! :))
-
Mosqu!to
addikt
én Klipsch RB25 -t vennék talán.
de bármilyen Klipsch hangfal jó, vagy Jamo hangfalak. azok vannak jó teljesítményben ilyen áron. -
bigdewil
csendes tag
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
Ha a szobád nem éri el a 25m2-t,akkor elég a HB-2 es is.
-
bigdewil
csendes tag
A HB- nál walszinüleg nem találsz jobb hangfalat csak kb az 500ezres kategoriákban.Nagyon jo bármilyen zenékre.Nekem is wolt,mig le nem cseréltem Spendorra...
-
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
Heybrook HB3. [L]http://www.netdepo.hu[/L]
Igaz ez 119e de szerintem nincs versenytársa ennyiért újban.
turho
addikt
Wharfedale Valdus 500 ha tudsz szerezni. Nem fogod megbánni. Utolsó ár amit tudok 102.000 bruttó. Imádtam a hatalmas dinamikáját és a mélyeit. Szép nagy darab, elöl nagy hátul kicsi reflex-nyílás. iker-mélysugárzó. nagyon zenei, rockra-popra-egyebekre.
nekem nő miatt kellett eladni. De szívesen vennék olcsón valahonnan. Esetleg 400-as kistesóját. Az is volt. -
Sixkiller6
őstag
milyet ajánlana a tapasztalt közönség?
alapvetően zenére kell, bár yamaha, vagy harman/kardon házimozi erősítő lesz alatta.
személyes tippem: Infinity.
mit szóltok? nemcsak márkát, típust is kérnék...
thx
six
Aktív témák
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB NVME SSD /
- Gamer pc RYZEN 5500/16GB DDR4/RX 7600 8GB/512GB SSD/Új számítógép 3év garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest