Hirdetés
Aktív témák
-
erge
csendes tag
:((
-
erge
csendes tag
OFF....
Használnák Én dsl-t, de az Enternet azt mondta, hogy ha 10 ember összejön akkor ''MEGOLDHATÓ'', hiszen a központ, ami helyben van - digitális.
A barátaim, ismerőseim révén pillanatok alatt összejöttünk.
Újabb mail, telefon, és ba..tak az egészre.
És nézek hülyén.
Összedek nekik 10 embert -vállalva az előfizetést- , saját költségen telefonálok, kocsikázok, erre meg pofára esek.
''Jelenleg nem tervezünk....''
Ez a kapitalista piacgazdaság? :((
Na ezek után fordultam-e topic megnyitására. -
erge
csendes tag
Radionet nincs. - nincs itt semmi :) -
Valamint vitamaxom van, és egy pannon előf.
Talán akkor veszek előf. kártyát, gondolom adnak el, szimplán is. Vagy veszek egy ''használt'' kártyát! Remek ötlet! -
erge
csendes tag
Üdvözlöm az Urakat valamint akik a netelérésben otthon vannak!
Eddig szüleimmel laktam családi házban, most pedig egy lakótelepibe fogok élni (, vagy halni).
Eddig OFF.
Tehát új lakásomban sem szeretném a PH-t hiányolni :)) , ezért netre van szükségem, de melyikre?
Putnokon, ahol lakom nincs semmilyen dsl elérhetőség ezért azt szeretném megtudni, hogy a MATÁV (40óra+előf. =7200 Ft ), vagy Vodafone (kb. 6000 FT) jobb-e? Vagy van egyéb használható megoldás? Illetve a Vodát lehet-é valóban használni? Ha aláírok 3 évet mi van, ha a közeljövőben kábelnetet vezetnek be, akkor mi lesz? Szóval nem nagyon van ötletem? Az MSN, és a levelezésen kívül mást nem használok.
Ha van tapasztalat osszátok meg.
Köszi?
Ps. R600- am van, 6.012 -es bios-szal.
Üdv:
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest