- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Én annak örülnék ha a főszereplő a sorozatban nő Shepard lenne,én azzal szeretek játszani.
Egyszer vittem végig pasassal,de nem jött be.
Az eredeti mass effect 1-2-vel is játszottam,a hármat sosem játszottam ki,mert vacak volt a vége.
Az első résszel rengeteg bajom volt,hiába volt meg originen és lemezesen is,atom bugos volt és végül nem eredetivel játszottam ki.
Másodikat is szerettem,de a legendary edition-t nagyon szeretem.Igaz a hármat sosem játszottam végig eredeti befejezéssel,a legendaryhoz van fent két modom ami a három végét teljesen átalakítja.
Így már szerethető.
Viszont annak nem örülök hogy olyan selejtes szutyok mint a halálos fingramban írója dolgozik rajta.
Általában ha valamelyik idióta a halálos iramban filmekből valami másba belenyúl annak a vége valami nagyon rossz.
Star trek-et is elcseszte az a rohadék,hogy rohadna le a némi szerve. -
Apollyon
Korrektor
Az első Mass Effect játék számomra hangulatilag és sztorilag is top tier, replacing your life kategória.
De az elmúlt évtized filmes-játékos termése után szinte garantált, hogy ez a ME film is valami vállalhatatlan woke szemét lesz.
A játékot meg felejtsék el, ez már nem az a gárda, aki a régi ME szériát is alkotta. Remélhetőleg a mostani súlyos buktájuk után lehúzzák a rolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest