Hirdetés
- Macrodroid
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
"A BioWare is megerositette mar ezerszer a Social Networkon, hogy a multi anyagilag nem befolyasolta a kampanyt."
Persze, szerinted az ellenkezőjét mernék mondani? Community manager-ként én is ezt mondtam volna, vagy producerként is azt adtam volna ki, hogy ezt kell mondani. Az okok teljesen triviálisak. Szóval attól, hogy ezt mondták nem feltétlenül igaz is. Persze nem jelenti azt sem, hogy hazugság, úgyhogy nyilván erre alapozni "a saját igazam" támogatását érvelési hiba lenne, úgyhogy nem teszem.
Mondom maradjunk annyiban, hogy én multiellenes vagyok, az ilyen kijelentéseknek ezért hajlamos vagyok nem hinni. Ugyanakkor nyilván belátom, hogy lehet tényleg ez volt a helyzet a valóságban is, és ha tényleg így volt, akkor az érveim alaptalanok a multi ellen. Hogy ténylegesen mi volt a valóság, nem tudjuk, ezért a "mi lett volna ha érvelések" szükségszerűen önkényesen választott premisszákon alapulhatnak. Nekem nyilván ellentétes az ilyen prekoncepcióm, mint neked (én valószínűbbnek tartom tehát, hiába állítják ennek ellenkezőjét, hogy kaptak X összeget a fejlesztésre, nem volt plusz Y a multi miatt és ebből kellett kigazdálkodniuk a dolgokat ahogy tudták), szal sosem fogjuk meggyőzni egymást ebben a kérdésben. Fuck the multi és kész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)