- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
üzenetére
Jah, pikk-pakk, csak ahogy a BioWare-t ismerem, szerintem az tulzas, hogy uszni fogunk a videokban, meg ilyesmi sajnos... Ha ennyi cuccuk lenne, szerintem mar valami kis sneak-peeket lattunk volna tavaly nyar ota, de nagy 0. Akkor is csak par elorendelt koncept art egy ordito krogannal, oszt' ennyi.
Szvsz meg kell neki egy masfel ev, meg jatszunk vele.ps: Lehet, bad-ass a csaj, csak en kicsit 'allergias' vagyok hus-ver szineszeket mixelni a jatekkal, nem tudom miert... Valahogy nem illik ossze. Az egyeduli ember akit el tudnek fogadni hogy ott pozol, az mondjuk Yvonne Strahovski...

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest