Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz Derrewyn #4918 üzenetére

"Ellenben kismillió, totál érdektelen NPC-t ki lehet faggatni arról, hogy miért jött az Andromédába, hány testvére van, volt-e játékmackója."

Na igen. Ez is tipikus. Írtak ezeknek az NPC-knek egy rakás szöveget, lehet vele hencegni, hogy mennyi dialógus van a játékban. Csak sokszor semmi érdemlegeset nem tudsz meg tőlük, érdekesnek nem érdekesek, a főbb karakterekről nem mondanak el semmit (vagy csak redundáns infót, amit már eddig is tudtál), a világhoz nem tesznek hozzá. Csak úgy vannak. Beszélgetés után már arra sem emlékszem miről volt szó velük...

Viszont van egy-két tényleg érdekes eset is, akivel kár lett volna kihagyni azt a pár percet. Pl. most Eladeen-en futottam vele egy turián csajba aki scavenger árukat szállít Kadara-ra. Na vele tök jó volt dumálni, volt stílusa, ismerte Reyes-t, elmondta hogy zajlik a biznisz és hogy mennyire lehúzza a scavenger-eket....vigyorogtam rendesen. De mire kicsipegeted a jókat, közben beleunsz a rosszakba.

(#4915) janos666

Ja értem már, aszittem a scope-os zoom túl sok neked. Hát lehet állítani a FOV-ot, gondolom akkor a sima jobbklikkes zoom is kevesebbnek fog tűnni. Én amúgy ritkán használom, szinte csak sniper-eknél.

Új hozzászólás Aktív témák