Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Poco M8 5G - majd megveszed
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Derrewyn
üzenetére
"Ellenben kismillió, totál érdektelen NPC-t ki lehet faggatni arról, hogy miért jött az Andromédába, hány testvére van, volt-e játékmackója."
Na igen. Ez is tipikus. Írtak ezeknek az NPC-knek egy rakás szöveget, lehet vele hencegni, hogy mennyi dialógus van a játékban. Csak sokszor semmi érdemlegeset nem tudsz meg tőlük, érdekesnek nem érdekesek, a főbb karakterekről nem mondanak el semmit (vagy csak redundáns infót, amit már eddig is tudtál), a világhoz nem tesznek hozzá. Csak úgy vannak. Beszélgetés után már arra sem emlékszem miről volt szó velük...
Viszont van egy-két tényleg érdekes eset is, akivel kár lett volna kihagyni azt a pár percet. Pl. most Eladeen-en futottam vele egy turián csajba aki scavenger árukat szállít Kadara-ra. Na vele tök jó volt dumálni, volt stílusa, ismerte Reyes-t, elmondta hogy zajlik a biznisz és hogy mennyire lehúzza a scavenger-eket....vigyorogtam rendesen. De mire kicsipegeted a jókat, közben beleunsz a rosszakba.
(#4915) janos666
Ja értem már, aszittem a scope-os zoom túl sok neked. Hát lehet állítani a FOV-ot, gondolom akkor a sima jobbklikkes zoom is kevesebbnek fog tűnni. Én amúgy ritkán használom, szinte csak sniper-eknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest