- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Most 30%-os kedvezmény van Origin-en a különböző edition-ökre. Origin acces-szel így 40,6 euróra jön ki a standard edition. Én behúztam, ez így 5 euróval drágább csak, mint a korábbi szürkeboltos 35,5 eurós ajánlat. Szerintem máshol sem lesz sokkal olcsóbb pre-orderben. Cserébe biztos megkapom a játékot, plusz vissza is lehet mondani a rendelést, ha esetleg máshol lenne valami sokkal jobb deal később (persze a 2,8 eurós origin acces akkor is bukta). És sajnos, dobozosan ettől tuti drágább lesz még előrendelve is.
All in all, szerintem megéri annak, aki biztosan meg fogja venni a játékot day 1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest