- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Fuck, már nem tudom szerkeszteni az előzőt...
Személy szerint hányok a multi gondolatától is, de objektíven hozzáállva (már amennyire ez lehetséges persze) teljesen meg tudom érteni, hogy egy végigpörgetett, és szeretett single élmény után, aki amúgy vevő némi multis mókára, ismerős környezetben, páncélokkal, fegyverekkel, ellenségekkel, ha úgy tetszik, feelinggel még szeretné kitolni az élményt, aztán jól eljátszogat még sokáig egy élvezetes multival.
Én erre persze azt mondom, hogy bárcsak a multis erőforrásokat a kampányba ölnék, de ok, legyen benne multi, a fenti álláspontot még el tudom fogadni indokolhatónak. De hogy te már elsősorban ezért várod? WTF
És még azt sem lehet mondani, hogy nincs hasonló co-op, hullámokban özönlik az ellenség jellegű multi a piacon (KF1-2), vagy ha sci-fi környezet kell, akkor ott lehet a Warframe Wave Defense. Félre ne érts nem megsérteni próbállak vagy ilyesmi, csak ez egyszerűen magas. Miért várod elsősorban a multi miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Egyszerű kávé topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest