- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nem fogják elcseszni a befejezést. Kvázi ez lesz az első játék a szériából, bármilyen "wow aztakurv@" faktoros befejezést oda lehet pörkölni neki, aminek a következményeivel (még) nem kell foglalkozniuk, aztán majd akövetkező részben ignorálják, vagy elmismásolják. Mintha láttunk volna már ilyen Bioware részről, Mass Effect kapcsán.
Szóval nem, szerintem borítékolható, hogy ha valamivel itt már gond lesz, az nem a befejezés lesz.(#1487) Rossi
Ez a tili-toli lassan már ipari standard. Az a meglepő, ha egy AAA-s játékot nem tolnak el a bejelentett premierhez képest kő még idő hogy csússzuper legyen érvre hivatkozva. Hol is vannak akkor a nem hiú ábrándok?

Amúgy annyiban azért örülök ennek a tiszta lapos kezdetnek, hogy bármilyen is lesz a játék, nem lesz benne olyan, hogy XY fan az alapanyag megbecstelenítése miatt fogja szarul érezni magát. Én a W3-mal pont így voltam...játéknak szuper, csak ha éppen olvastad (és szeretted) a könyveket (ráadásul elsősorban a főszereplők miatt), akkor Ciri és talán még inkább, Yennefer rettenetesen rossz beimplementálása a játékba az összes bicskát kinyitotta a zsebedben. Nekem ez eléggé tönkre vágta az élményt, olyannyira, hogy mérgemben be sem fejeztem. pedig ha ettől elvonatkoztatok, valóban zseniális játék, új minőségi standard az iparágnak. Nade visszakanyarodva, az új Mass Effect kapcsán ilyesmi szerencsére nem fenyeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiváló Xbox Series S + tartozékok + Garancia!
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval nem, szerintem borítékolható, hogy ha valamivel itt már gond lesz, az nem a befejezés lesz.