- iPhone topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Televan74
üzenetére
Én akkor is előrendelem, csak mert MASS EFFECT/BioWare
Ezt nem lehet benyalni! Akármi sül ki belőle, nem lesz csalódás, csak úgy kell hozzá állni. Ez NEM a trilógia lesz, semmilyen szinten nem érhet fel hozzá, max grafikailag, nem is lenne lehetséges. Akkorát lehetetlen még egyszer durrantani. Star Wars sorozatból, is csak az eredeti a Star Wars, a többi rész mind más lett. A kor, és a hangulat is elszállt, a dolgok/igények is megváltoztak. Az Andromeda Mass Effect játék lesz, de nem AZ a Mass Effect, aki úgy ül le majd elé játszani, csalódni fog!! Lesznek "jé ez de ismerős!!" dolgok benne, nyilván, hiszen ez még mindig BioWare játék, és a rajongóknak is meg kell felelni. Tanácsolni csak egyet tudok, én pl a Star Wars 7-et is úgy néztem, hogy egy jópofa sci fi filmet, nem voltak elvárásaim, és úgy tetszett. (Más kérdés, hogy mint Star Wars film sz@rt se ér!)
A végére csak annyit, hogy Shepard örökké él, szelleme körbe lengi majd ezt az új trilógiát is, de ő csak mosolyogva nézi odafentről ezt új generációs történetet, mert ő is tudja, hogy Shepard nélkül olyan lesz a Mass Effect, mint Han Solo nélkül a Star Wars...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt nem lehet benyalni! Akármi sül ki belőle, nem lesz csalódás, csak úgy kell hozzá állni. Ez NEM a trilógia lesz, semmilyen szinten nem érhet fel hozzá, max grafikailag, nem is lenne lehetséges. Akkorát lehetetlen még egyszer durrantani. Star Wars sorozatból, is csak az eredeti a Star Wars, a többi rész mind más lett. A kor, és a hangulat is elszállt, a dolgok/igények is megváltoztak. Az Andromeda Mass Effect játék lesz, de nem AZ a Mass Effect, aki úgy ül le majd elé játszani, csalódni fog!! Lesznek "jé ez de ismerős!!" dolgok benne, nyilván, hiszen ez még mindig BioWare játék, és a rajongóknak is meg kell felelni. Tanácsolni csak egyet tudok, én pl a Star Wars 7-et is úgy néztem, hogy egy jópofa sci fi filmet, nem voltak elvárásaim, és úgy tetszett. (Más kérdés, hogy mint Star Wars film sz@rt se ér!)