Hirdetés
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
Sajnos nincs olyan Mass Effect Trilogy kiadás, amiben benne lenne az összes DLC. Ez is megmutat egy-két dolgot az EA-ről...
Amúgy ezek vannak benne: PC-n. Nincs mindegyik a CD-n de originről le lehet ezeket szedni ingyenesen.
ME1: Bring down the sky, pinnacle station
ME2: Zaeed, Normandy crash site, firewalker pack, cerberus armor, és a soundtrack, meg művészi rajzok
ME3: az összes multiplayer DLC benne van és az Extended Cut DLC.Én nemrég vettem meg. Szerintem ennyiért még a nagyobb dlc-k nélkül is megéri. És egész igényesen néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Warhammer 40.000
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest