Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A shader alapból 2-re volt állítva, átnyomtam 3-ra nem vettem észre különbséget. A mélységélességet is kikapcsoltam, és azon kívül hogy nincs már köd a játékban szintén nincs FPS különbség, illetve nem látni. Mindenesetre így jobb.
A linkelt képekre rávilágítva ez így valóban elég gáz
De ez kb ilyen filmes megoldás szokott lenni, csak kicsit túlzásba estek 
Kicsit más:
Amúgy telepítésnél nem raktam fel a Physx-et, és emiatt nem akart elindulni. Ez elég érdekes, tekintve hogy Radeonom van. -
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Igen tudom hogy mélység élesség, és mind a 3 játékban jelen van. Most az 1-gyel játszom, ott főleg a mesterlövésznél látszik.
Ezért is volt furcsa, hogy amikor rágugliztam a problémára, akkor ez jött ki megoldásként. Amúgy találtam egy képet, így nézett ki DoF-val. [link] Látható hogy a fél világ, egyes helyeken még a szereplők modellje is teljesen fekete.
Az első részben egyébként akkor tölti be a textúrákat, amikor a közelébe érek a tárgyaknak. Legalábbis Mako-zásnál az igazán feltűnő.
Ezt az SM3 módot hol kell állítani?
"Pl. szerencsétlen légi autók a citaldellen a lámpáiknál 2x2 centis kockákból vannak összerakva, a kamera meg jól rá is szokott közelíteni, hogy még feltűnőbb legyen a rusnya textúra."
ME3-mal már lassan egy éve játszottam, de erre még világosan emlékszem.D Azt hittem, hogy csak azért ilyen ocsmány, mert gyenge a vga. Hát naiv gondolat volt

-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A trilógiából egyébként nekem a 2. rész grafikája jött be a legjobban. Mondjuk a 3. részt már csak egy 3650-en vittem végig, és ki kellett kapcsolni valamelyik fileban a "DepthOfField"-et mert különben majdnem minden 3D modellen (köztük Shepardén is) egy fekete árnyék volt, így pedig élvezhetetlen a játék.
Másrészt a 2. rész szebb grafikája ugyanazon a felbontással jobban fut, mint az első részé, és még csak nem is izzad tőle annyira a gép.
Ez a ragyogás beállítás jó, a teljesen kikapccsal mondjuk valamelyest kevésbé szebb, de valahol a kettő között van az arany középút
*Az AA amúgy nálam sosem volt beállítva, annyival nem jobb mégis sokkal kevesebb FPS. Mindegy, a következő Mass Effecthez (4.) már veszek egy jobb Thinkpadet

*Szerk: Mondjuk az ajtó (vagy zsilip) feletti lámpán van mondjuk egy kis ragyogás, azzal mondjuk nincs baj, így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ez kb ilyen filmes megoldás szokott lenni, csak kicsit túlzásba estek
*