Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
SPOILER
Akkor jó úton vagy, h a végjáték után lássál vmi kis finomságot tőle.
Sajnos nem lehet olyan kapcsolatot kiépíteni vele, mint a többiekkel, de ha a végjátékban megmented és jóban vagy vele, akkor lehetőséged lesz őt is felhívni a kabinodba. Legalábbis ezt olvastam és láttam videót is róla, tehát 2-jára biztos, h megmentem.
Kelly RULZ, mind közül Ő volt a legszimpatikusabb, csak én elsőnek elvesztettem őt. Kaptak is a fejükre a Collectorok! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy sikerült egész jól összeválogatnom a teamet, csak 2-en haláloztak el. Vagy nem is halnak meg többen?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos nem lehet olyan kapcsolatot kiépíteni vele, mint a többiekkel, de ha a végjátékban megmented és jóban vagy vele, akkor lehetőséged lesz őt is felhívni a kabinodba. Legalábbis ezt olvastam és láttam videót is róla, tehát 2-jára biztos, h megmentem.
Kelly RULZ, mind közül Ő volt a legszimpatikusabb, csak én elsőnek elvesztettem őt. Kaptak is a fejükre a Collectorok!