- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"Ha a makoval nyomulsz egy bolygon, akkor a map-en mutatja oket /debris, anomality"
na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van?
A clusteres jól hangzik, kezdtem megijedni, hogy csak annyi van, amit először látok.Ami viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz. Ez nagyon nagy igénytelenség a készítők részéről és hamar grindoláshoz kezd hasonlítani a bolygók felfedezése.
De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen.De hiába a pár hiba, még mindig ott van Joker, ftw

Új hozzászólás Aktív témák

- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- LEGO klub
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest