- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
-
net84
őstag
Mi van olyankor, amikor nem érzékeli a TV-t???? A kábel elvileg jó. Lehet rosz a tv-be a csatlakozó???
A TV-n kell valamit állítani, vagy simán csak AV üzemmódot kapcsolok?
[Szerkesztve] -
Bigya
őstag
HI! olyan nicsen, hogy asztalon jobb klikk és beállítások, speciális és ott valahol, olyan hogy theatre (színház) mód? Nekem úgy csinál olyat is hogy ha valami ablak a film fölé kerül akkor is csak a film megy ki. (vagy ez triviális dolog és próbáltad?)
S-VIDEO bemenet van a TV-n?
[Szerkesztve] -
net84
őstag
akkor nekem nem jó a clone funkció, mindenképpen kiterjesztettnek kellene beállítani a tv-t. Ismerem a tv-k képminőségét, nem kell valamilyen csúcs képélesség, amíg én dolgozok, az asszony had nézzen filmet a TV-n a számítógen keresztül...
Nem tudom beállítani, hogy lássa a tv-t, még a TVTool progival sem lát semmit.
Ne ilyenor mi van? -
LukE
veterán
tv-n dolgozni? akkor te vagy hdtv/plazma/lcdtv tulaj vagy, vagy nem lattal meg TV-n pc képet. Nagyon mazochista dolog, mert a TV nem kifejezetten szovegek es hasonlok pontos megjelenitesere van kitalalva.
Ha Clone-ozod, akkor ugyan az latszik a TV-n es a monitoron is. -
net84
őstag
nehogymán senki sem tud segíteni... vagy késő van?
-
net84
őstag
A TV-re átkötöttem az audiot is, de az sem megy... Miért? Valami nem stimmel?
-
net84
őstag
Hellosztok!
Előre is elnézést kérek, ha ha érthetetlen a topic cím vagy ha már van ebből a témából egy ''vödörnyi''.
A problémám a következő:
Van egy G4MX 440 videókártyám, amire eddig egy monitor volt kötve, most pedig rákötöttem a TV-t.
Nem részletezném, hogy mit csinál, de a lényeg az, hogy nem tudok jelet kiküldeni az s-videó csatlakozón, a win (98) nem engedi bekapcsolva tartani a 2. monitort.
PLS írjátok le, hogy mit álítsak be és hogyan, hogy kapjak jelet a tv-re.
Sürgős lenne....
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest