Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
pRoject22
üzenetére
Enyémre felőlem jöhettek, régen amíg Apexeztem meg streameltem azt használtam a nézőknek, aztán kipucoltam de a szeró megmaradt meg 1-2 barátom rajta van, felőlem csinalhatok belőle PH Marathon szerót.
[link] itt a link, aki gondolja jöjjön, release előtt a napokban átrendezem a szobákat, meg adok neki vmi Marathonos designt. Bárki használhatja, csinálok majd Marathon channeleket is híreknek, poszotknak stb.
-
-
Csandi
addikt
válasz
pRoject22
üzenetére
Oda is van írva, hogy beginner modeban kevesebb a player. De nemtom, olyat nem mentem.
SwitchX: mert melyik bungie game volt még lelketlen?
oriic: zöld shield, sok ammo meg egy normális fegyó már elég bármilyen pve ellen

Zoltn: bugis a voice chat, írták is, hogy arról kapták a feedbacket, nézik is mi a baj.
-
.LnB
titán
válasz
pRoject22
üzenetére
Kíváncsi leszek a fogadtatásra nagyon. Mert azért a Bungie körül is, és a játék körül is volt balhé bőven az utóbbi időben. Nem is tudom megítélni, hogy most mi az általános vélekedés a játékról. Mert eddig én is csak a rosszat hallottam. De az utóbbi időben meg nagyon elkezdett érdekelni. Remélem nem fog instant bukni.
Bár ha megveszem, számolok majd ezzel a lehetőséggel is. Mondjuk az is tény, hogy attól még mert nem ugrik majd minden eladási lista élére, meg nem ajnározzák majd a sajtóban, attól még nekem tetszhet, és élvezhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most ezt megoldom, már elkezdtem.