-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
q765
tag
válasz
Rapid136 #12957 üzenetére
Nincs listäm. Lehetetlen összeirni. Tailornak küldtem fotokat. Ö volt az egyetlen aki Privätban irt - hogy segit kibogozni minden tipusra a megfelelö adaptert.
Ne ugy kepzeljetek a sok dobozt, hogy tele van objektivvel. Nagyon sok tartozek, väzak is vannak.
Ami nekem fontos lenne, az a Konica AR, es a Tamron ami a kepen van. Tamron adaptal2 csak egy van. Puska. -
-
-
q765
tag
Sziasztok!
Szüksegem lenne egy kis segitsegre. Ajandekba kaptam anyosomtol cirka 8 banänosdoboz mennyisegü regi objektivet. Nekem egy canon 550d fenykepezögepem van, ezzel szeretnem kiprobälni öket. Van köztük mindenfele, csak nemtudom milyen adaptert kellene hozzä beszereznem. A legtöbb darab Konica gyärtmänyu.
Mellekelek ket kepet. Ez egy Hexanon fisheye. Köszönöm elöreis, ha tudtok segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest