- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Van olyan manuális, lehetőleg M42-es objektív amely gyujtótávolsága 24-28mm és a blende f2.8 tól indul, valamint olyan éles (vagy élesebb) nyitott blendénél mint egy helios 44m5 ?
Köszönöm a választ előre is ! -
bicajoskema
tag
Sziasztok!
M4/3 as rendszerem van, és csak manuális obikat használok. Van valakinek tapasztalata a C-mount fujinon 25mm f1.4 es objektívről? Használható? Éles? Olvastam hogy videózásra jó, de én csak fotóznék vele.
Illetve úgy általában ezekről a C mount objektívekről mi a véleményetek?
köszi
üdv -
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Szereztem egy Revuenon-Special 35mm F 2.8 -at. Sajnos nem peremes az adapterem ami van hozza (Samsung NX). A helios-omnak le lehetett csavarozni a hatuljat es ott ugye egy kabel szigeteleset beepitve tudom allitani a rekeszt perem nelkuli adapterrel is.
Ennek a Revuenon-nak viszont nem tudom lecsavarozni a hatuljat. Teljesen az obit pedig nem szeretnem szetszedni, nem vagyok benne biztos hogy az összerakas is menne kellö dokumentacio hianyaban. Mit lehetne csinalni vele hogy tudjam allitani a rekeszt. (a kis fem pöcök allandoan be legyen nyomva)Esetleg valakinek van valami dokumentacioja egy ilyen Revuenon 35mm-es szetszedeseröl.
Nincs rajta A-M kapcsoloElöre is köszönöm
Üdv -
bicajoskema
tag
sziasztok!
Sikerült szert tennem egy Mitakon 80-200 f4.5 Macro objektívre , nagyon jó állapotban. Viszont a neten nem nagyon találtam róla semmit. Mikor gyártották ezeket? illetve mennyibe kerülhet most egy ilyen objektív? M42 es.
üdv -
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Lett egy samsung nx1000-em , es talaltam itthon 2 manualis objektivet. Egy Helios 44 M5 illetve egy ciril betüs csoda. Beazonositanatok nekem az utobbit? Erdemes hasznalni vagy a helios inkabb?
Illetve a helios m4 röl olvastam csak, az m5 az jobb/rosszabb?
elöre is köszi
üdv
Objektiv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Oneplus Nord 5G
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest