Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a T2 végű obiknak még a Nikonnál is nagyobb a bázistávolsága. Nikon F: 46,50mm, T2: 55mm. Szerintem lenne végtelen.
Megelőztek.
-
indigo
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Ha nem lesz végtelenem, mert nem lencsés az adapter, akkor kb. hány méterről nem lesz fókusz? Pl. 135/3,5 Sonnar esetében - ha ilyenem lenne - kb. 10m-től már nem lesz fókusz? Vagy 7m? Mert ugye többnyire portrézni szoktak ezzel az obival, így a 7m még bőven elegendő lenne, ha azon belül tudok fókuszálni. -
indigo
aktív tag
Sziasztok!
Nikon d5300-ra szeretnék valami manuális objektívet. Egyelőre nagyon keveset tudok ezekről az objektívekről. Milyenek jöhetnek szóba (M42/M39, stb.)? Tudom-e használni majd rendesen őket? Mindent nekem kell beállítanom, vagy lesz pl. fénymérés is? AF biztos nem lesz, esetleg AF visszajelzés, ha olyan adapterem van? Egy 135mm és egy 300mm vagy feletti érdekelne elsősorban.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő