- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Válaszolok másik topikban, ha nem gond, mert megmondják a kollégák szétoffoljuk a topikot
-
jjeahh
nagyúr
Manuálozni én ma már csak evf-es vázat vennék, de ha nincs más választásod, akkor kijelzővel is simán el lehet lenni, főleg ha kihajtható. Használt gép nem játszik? Mert a fuji x-e1, panasonic g3, g5, g6 nem olyan rossz vétel erre a célra, g5-g6 még elektromos zárat és jól megfogható markolatot is tud, ami szintén segít a stabilitásban.
-
jjeahh
nagyúr
Én elég sokáig csak e-p1-el manuáloztam, aminek a kijelzője gyengébb felbontású, nem érintős és nem kihajtható. Mint a link alatt is láthatod simán lehet evf nélküli géppel is manuálozni, de az az igazi ha van egy normális evf-ed is, én többek között ezért váltottam le az öreg e-p1-et panasonic-ra, ha az olyban lenne beépített kereső, talán máig azzal fotóznék.
A stabilizátor: egy 50-es manuállal oly féle régi 2 tengelyes stabival én max 1/15-ös, max 1/10-es záridőt tudok kitartani, a keresős panákkal ugyanazzal az obival meg max 1/40-et, szal nem igaz, hogy semmit nem ér az a stabi, a semminél azért jobb...
Belenagyítani azt hiszem a nagyító gombal, a tárcsa bal gombjával lehet, vagy simán ráböksz a kijelzőre ahová akarsz, oszt belenagyít. -
daniduke
tag
Ha a frontlencsén van en nem vesződnék vele, a hátsón már neccesebb, ott a képen is lenne hatása.
Amúgy elég egyszerű konstrukciók ezek a régi lencsék, ha mindenképp szét akarod szedni, szerintem menne, bár pont ezzel az objektívvel még nincs tapasztalatom.(bár pont most van egy beroflexem amit az Istenért se tudok össze rakni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest