Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos1994
aktív tag
Köszi, az eladó mondta, hogy nem befolyásol semmit se a képalkotásnál, de én még soha se láttam három év alatt egy olyan hirdetést se sérült obiknál, hogy "igen, meglátszik", azért álltam így hozzá már rögtön,hogy biztos szét kell kapni. De persze így eszembe se jut. Ha valami extrém körülményeknél előjönne akkor se szedném szét, a lényeg, hogy amire használni akarom arra tökéletes.
(#7914) 80hun: Nálunk volt egy pár évig, aztán eladtuk, végigment 4-5 emberen pár év alatt és így került vissza hozzánk/hozzám. Csak annyit mondanék, hogy berakom a fotóstáskámat és megsokszorozódik az autónak az értéke.
De amúgy futómű+motor (1.5D,örök mint a nyomorúság) + fék viccen kívül meglepően rendben van, a többi meg annyira nem lényeg (nekem).. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hollow Knight és Silksong
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- MCDODO T03 fejhallgató
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De amúgy futómű+motor (1.5D,örök mint a nyomorúság) + fék viccen kívül meglepően rendben van, a többi meg annyira nem lényeg (nekem)..