- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen GPS-t vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
HollyBoni #3348 üzenetére
Nekem egy 70-210-es F3,5-ös Tokinám van, hasonló kialakítású (Vivitar series 1 ver 2[link]) Én nagyon meg vagyok elégedve vele, 15 ezerért vettem, fókusz meg zoom megy mint a vaj, festése kinézete újszerű és a képminőségével sincs különösebb gondom. Ezt itt a Margit szigeten lőttem vele 210-en és 3,5-ös rekesszel. Az a lilás meg zöldes elszíneződés (kromatikus aberráció a neve?) pl itt a fák ágain, az mondjuk elég sok szokott lenni, azt kb ennyire tudtam javítani, de csomó helyzetben egyáltalán nem látszik. Ha kiváncsi vagy feltölthetem az eredetit is, csak egy kis kontrasztot emeltem a képen, aztán kb ennyi. Egyébként, hogy az objektívnek van e bármi köze az általad írt 80-200-hoz arról fogalmam sincs, lehet semmi.
Meg ettől a képtől [link] az összes ezzel az obival készült, a Budapest Árpád hidasok, a szörfös meg a kutyások
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest