Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
nem olvastam rendesen vissza...
emberi gyarlóság 
de ha EOS-od van, akkor a régi FD-s obikat egy EOS/FD átalakítóval tudod használni, a régebbi FD-s obik nagyon jók, persze ugye a profi fixek
semmi mást nem érdemes venni, és ezt is csak kipróbálás után, nagyon klasszul rugalmasan, a digi vázon le is tudod tesztelni az objektívet ...sajnos, a felét vagy leejtették vagy szétszedték...Én komolyan mondom, 10-ből kb csak 4 objektív volt patent állapotban azok közül, amiket hírdetés után vettem, sajnos, rendesen rákell figyelni, a legtöbbször fúkuszpontprobléma van...nem ad rendesen éles képet... nyitott rekesznél...
Sok sikert, és teszteld le mielőtt kifizeted !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
emberi gyarlóság