Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu83
csendes újonc
Jut eszembe... Nem tudom, emlékeztek-e, de van egy Pentacon 4/200 obim, ami ugye - nektek köszönhetően - kiderült, Exacta bajonettes. Nos, írtam, hogy átadtam ezt a levehető bajonettet egy ismerősnek. Kézzel-lábbal, fotóval illusztrálva elmondtam mit és hogyan szeretnék rá. Nos, az esztergálás sikeresen lezajlott, de akadt kicsi bibi. Ez pedig - amire felhívtátok a figyelmem -a bázistáv. Tadaam...
Nem gond, obi felcsatol, végtelen kiteker, homály. Pffh.
Mérés, kapcsolatfelvétel egy fotóban jártas sráccal (Fátrai Laci), ő mondta: Csiszújjá!
Oké. Én meg csiszoltam, mértem, próbáltam, aztán mértem csisztoltam és próbáltam. Ezt úgy 30x.
Aztán lőn világosság! Vagyis, végtelen
Ez úton köszönöm nektek is a segítséget ebben!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest